Koningsboekenmarkt bij Kunsthal 45 in Den Helder

Nieuws
Koningsboekenmarkt bij Kunsthal 45 in Den Helder.
Koningsboekenmarkt bij Kunsthal 45 in Den Helder. (Foto: aangeleverd)

DEN HELDER - De Koningsboekenmarkt bij Kunsthal 45 staat zaterdag 27 april weer op de agenda! Dit jaar aan de Spoorstraat 128. Traditiegetrouw zijn er tussen 11.00 en 17.00 uur heel veel boeken tegen zeer lage prijsjes verkrijgbaar.

Voor een paar euro is er weer voor een hele zomer leeswerk verkrijgbaar. Ook is er nog een beperkt aantal schilderijen van René Koch te koop. Voor de laatste maal, dus mis deze kans niet.

Anders dan voorgaande jaren zijn ook wat meer zaken dan boeken en kunst te koop, in de hoop extra fondsen te krijgen voor de mooie exposities die er gepland gaan worden. Wat keukengerei, vazen en glaswerk, ook van goede merken en soms grote namen. Zo is er een beperkte hoeveelheid glaswerk van A.D. Copier uit de serie Colopal 1931 uraniumglas, Royal Leerdam. Niet voor een of twee euro, maar altijd nog heel voordelig. Ook is er een hoeveelheid Arendsoogboeken, in goede staat. Ze mogen allemaal weg, maar niet voor een habbekrats.

Kom dus op tijd, zaterdag 27 april. Er is de mooie expositie Uitgelicht, er zijn voordelige boeken en leuke andere koopjes, er is nieuw winwin-werk op een nieuwe plek. En... er wordt gezorgd voor thee, koffie, fris en iets lekkers. Dus tot ziens bij Kunsthal 45!