AFGELOPEN

WIN! Stem nu op de gezelligste tuin en win een boodschappenkist ter waarde van 50 euro!

Speel mee
Juryleden Monique Ravenstijn van Jumbo Monique en Matthijs Malipaard van JCI Heerhugowaard vielen lekker op in hun gezellige bakfiets.
Juryleden Monique Ravenstijn van Jumbo Monique en Matthijs Malipaard van JCI Heerhugowaard vielen lekker op in hun gezellige bakfiets. (Foto: AG Heeremans Photography)

HEERHUGOWAARD - De Heerhugowaard Cityrun 2023 is achter de rug en wat was het een feest! Niet alleen de bijna 2.500 deelnemers lieten zich van hun beste kant zien, ook de supporters langs de route. Vele straten en huizen waren gezellig versierd. In het kader van de Jumbo Monique Cityrun Sfeerverkiezing fietsten Monique Ravenstijn van Jumbo Monique en Matthijs Malipaard van JCI Heerhugowaard met hun vrolijke bakfiets van Edwin Groen Tweewielers langs de route om te kijken waar in Heerhugowaard de grootste fans van de Cityrun wonen. 

Monique en Matthijs waren verrast hoeveel Heerhugowaarders hun best hadden gedaan met lichtjes, slingers en andere vrolijke versiersels om hun huis of straat zoveel mogelijk te laten opvallen. Uiteindelijk hebben ze drie finalisten gekozen die kans maken op die geweldige hoofdprijs: 1 minuut gratis winkelen bij Jumbo Monique in Heerhugowaard!

Nu de voorselectie geweest is, mogen de lezers van Nieuwsblad Dijk en Waard en rodi.nl hun stem uitbrengen op het huis, de tuin of het balkon dat zij het mooist versierd vinden. 

Stemmen is heel eenvoudig

Van 17 tot en met 30 april kan er gestemd worden op de drie finalisten. Dat doe je heel eenvoudig, via het formulier onder de foto’s. Ook voor de stemmers zit er een mooie prijs in het vat: zij maken namelijk kans op een mooie kist bomvol boodschappen ter waarde van 50 euro, beschikbaar gesteld door Jumbo Monique. Onderstaand vind je de foto’s van de drie finalisten. Van welke foto word jij het vrolijkst? 


Finalist 1: Jeroen Blom. - (Foto: AG Heeremans Photography)

*****


Finalist 2: Anka Grifhorst. - (Foto: AG Heeremans Photography)

*****


Finalist 3: Onno Nooter. - (Foto: AG Heeremans Photography)

*****

De winnaars worden in week 19 bekendgemaakt.

Een terugblik in foto’s op de Cityrun 2023 vind je hier.