WIN! Kaarten voor Heerhugowaard Live op 23 & 24 september 2023

Speel mee
WIN! Kaarten voor Heerhugowaard Live op 23 & 24 september 2023!
WIN! Kaarten voor Heerhugowaard Live op 23 & 24 september 2023! (Foto: TK Photography)

HEERHUGOWAARD - Op zaterdag 23 en zondag 24 september vindt Heerhugowaard Live weer plaats! Nog geen kaarten? Dat treft, want wij van Rodi mogen maar liefst 25 kaarten voor de zaterdag én 25 kaarten voor de zondag weggeven voor deze editie van 2023! Hoe maak je kans? Lees snel verder!

Een line-up waar je u tegen zegt (denk aan muziek van tributebands van Queen en ABBA, maar ook het legendarische Crossband de Edwin Evers Band): dát is Heerhugowaard Live 2023. Organisatoren Dennis Luken en Ad Molenaar beloven onvergetelijk vertier voor het gezin. Dat wil je toch niet missen? Dat dachten wij ook, speel nu mee met onze winactie!

Kaarten winnen Heerhugowaard Live

Hoe maak je kans op kaarten? Simpel! Schrijf je in voor de winactie via het formulier hieronder en geef ook je voorkeursdag door (zaterdag of zondag). Daardoor krijg je tegelijkertijd wekelijks de Rodi Dijk en Waard-nieuwsbrief met het laatste regionieuws uit Dijk en Waard én unieke acties in je mailbox. Win-win dus!

Je kunt meedoen tot en met donderdag 14 september. Op vrijdag 15 september krijgen de winnaars bericht, hou je mail deze dag dus goed in de gaten.

Over Heerhugowaard Live

Organisator Dennis: “We willen echt uitpakken en de mensen twee geweldige dagen bezorgen waar nog lang over nagepraat wordt. Voor de zaterdag hebben wij de top van de tributebands weten te strikken, die de sfeer er met muziek van Queen, ABBA en U2 goed in weet te krijgen. Dit zijn de beste tributebands van Nederland, met een bomvolle agenda. Wij zijn daarom trots dat ze naar ‘t Kruis komen. Maar dat is nog niet alles: ook de Hermes House Band en de Edwin Evers Band komen optreden! En op zondag organiseren we een echte familiedag, met onder meer Hans Klok. Mis Heerhugowaard Live 2023 dus niet!”

Heerhugowaard Live vindt zaterdag 23 en zondag 24 september plaats op het ijsbaanterrein in ‘t Kruis. Kijk voor meer informatie op: www.heerhugowaardlive.nl.