Ruben Block, Gladde Paling, Krappe Sokken en meer op Mixtream Festival 2023

Uitgaan
Als dat geen feestje wordt...!
Als dat geen feestje wordt...! (Foto: Irwan Notosoetarso)

HEERHUGOWAARD - Heb jij zondag 27 augustus al met uitroeptekens in je agenda gezet? Die dag is het namelijk weer tijd voor het gratis toegankelijke Mixtream Festival in Heerhugowaard! De eerste namen die deze zomer het podium beklimmen zijn inmiddels bekendgemaakt: Ruben Block van Triggerfinger, Gladde Paling, Krappe Sokken en meer!

Zondag 27 augustus is het gratis toegankelijke Mixtream Festival terug in Heerhugowaard. Het Rosarium Park zal weer twee podia hebben waar bands en DJ’s optreden. De eerste namen zijn net bevestigd: niemand minder dan de bekende Triggerfinger-zanger Ruben Block zal met zijn liveband optreden op het hoofdpodium. De excentrieke DJ Gladde Paling, waarvan zijn hyperactieve muziek bijna niet te omschrijven is, zal te horen zijn op het dance-podium.


Ruben Block, de sympathieke frontman van de Belgische band Triggerfinger, komt naar Mixtream Festival 2023. (Foto: Charlie De Keersmaecker)      

Band & DJ Contest

Afgelopen weekend vond de Mixtream Band & DJ Contest plaats in Jongerencentrum Kompleks. Op twee drukbezochte avonden traden lokale bands en DJ’s op voor muziekliefhebbers, ouders en vrienden. Vier acts hebben een plek op het festival weten te veroveren: Eurydice en HRTS werden uitgekozen door de jury en Krappe Sokken en MRJKARET door het publiek.

Popquiz

De techniek van de wedstrijd en op het festival wordt verzorgd door DSL Geluids- & Lichtverhuur. In de aanloop naar het festival wordt in Cool kunst en cultuur de Mixtream Popquiz gespeeld. Test je muziekkennis en daag je vrienden uit!


De winnaars van de Mixtream Band Contest: Eurydice, HRTS, Krappe Sokken en MRJKARET. - (Foto: Mixtream/ AG Heeremans Photography)

Zondag 27 augustus vindt Mixtream Festival 2023 plaats in Rosarium Park in Heerhugowaard. De entree is gratis voor alle leeftijden. Consumptiemunten zijn verkrijgbaar op het festival. Mixtream is pin-only. Om 13.00 uur starten de eerste artiesten en om 22.30 uur is het festival afgelopen. 

Mixtream draait geheel op vrijwilligers. Wie graag mee wil helpen met het festival is van harte welkom om zich aan te melden via mixtream.nl.