Quintino, Brennan Heart, Broederliefde, Chuckie en Afro Bros op Luna Beach Festival 2024

Uitgaan
Luna Beach Festival: een nieuw dance en urban festival in Dijk en Waard met uniek en zomers programma op bijzondere plek aan het water.
Luna Beach Festival: een nieuw dance en urban festival in Dijk en Waard met uniek en zomers programma op bijzondere plek aan het water. (Foto: Aangeleverd)

HEERHUGOWAARD – Zaterdag 27 juli wordt een dag om nooit te vergeten. Dan vindt namelijk de allereerste editie van Luna Beach Festival plaats. Op het Strand van Luna komen 5.000 feestgangers samen om te dansen en feesten bij optredens van onder andere Broederliefde, Quintino, Chucky en DJ Jean. De Nederlandse hardstylegrootheid Brennan Heart zal de dag knallend afsluiten op de Mainstage. Dat doen Afro Bros op de Barcode X FG Live Stage.

Twee stages, foodtrucks en cocktails

Strand van Luna wordt omgetoverd tot een festivalterrein. Twee mega stages, diverse foodtrucks en een zomerse cocktailbar zijn de ingrediënten voor een topdag. De fantastische line up doet de rest.

Urban beats op de Barcode X FG Live Stage

De grootste urban artiesten van Nederland komen langs op 27 juli. Hiphop, Nederlandstalige rap en R&B. Onder andere Johnnie 500, Diaz & Bruno en Team Rush Hour, hiphop helden zoals de broers Adje, Hef en Crooks van Boyz In De Hood, Kleine John en Chavanté en Broederliefde zullen Heerhugowaard laten trillen. De vrolijke vrienden van Afro Bros sluiten de stage af en maken het feest compleet.

Superprogramma op de Mainstage

De Mainstage barst uit zijn voegen met de allerbeste EDM, dance en hardstyle. De dag begint swingend met D-Rashid, waarna de Prins Floris van Oranje (FvO) op de stage zal klimmen voor een koninklijk optreden! Via Yung Felix komen we terecht bij twee legendes, DJ Jean en Chuckie. De dag wordt vervolgd met een unieke show van de “one and only” Quintino waarna Brennan Heart de dag in stijl en knallend zal afsluiten met veel vuurwerk.

Friendship Forever @ FG Live

De organisatie is in handen van onder anderen Fred Grifhorst en Dennis Luken. Fred heeft al jaren de wens om een echt vrienden van FG Live gevoel te creëren en heeft daarom al zijn bevriende artiesten uitgenodigd om te komen optreden bij Luna Beach. Fred: “Supertof dat al onze vrienden naar Luna Beach willen komen om er een speciale, onvergetelijke dag van te maken. Dit vrienden-gevoel willen we uitstralen in alles wat we doen, zowel voor bezoekers als voor de artiesten die komen optreden”.

Luna Beach Festival

Het festival vindt zaterdag 27 juli 2024 plaats. Vanaf donderdag 25 april 19.00 uur koop je je tickets vanaf 32,50 euro per stuk via www.LBFestival.nl. Op de site vind je ook meer informatie over het evenement.

LUNA BEACH FESTIVAL - The Facts

Datum: zaterdag 27 juli 2024

Locatie: Strand van Luna, Heerhugowaard

Terrein open om 14.30 uur - start programma om 15.00 uur

Leeftijd: 18+

Tickets (exclusief servicekosten): Early Bird Ticket 32,50 euro; Regulier Ticket 37,50 euro; Late Bird Ticket 42,50 euro

Kaartverkoop en informatie: www.LBFestival.nl 

Programma

Brennan Heart, Quintino, Broederliefde, Afro Bros, Boyz In De Hood, Chuckie, DJ Jean, Architrackz, D-Rashid, Diaz & Bruno, Kleine John & Chavanté, FVO, Johnny 500, Team Rush Hour, Yung Felix, Bruun, Deejay Abstract, DJ Chase, Tom Fort.