Verhuisdier van de week

Puck wil graag zijn energie kwijt

Algemeen
Puck hecht zich erg aan zijn baasje(s).
Puck hecht zich erg aan zijn baasje(s). (Foto: aangeleverd)

Puck is een ongecastreerde reu (kruising Friese Stabij/Bordercollie) van 2 jaar oud, die met spoed een gouden mandje zoekt. Puck is een ontzettende lieve en aanhankelijke hond, die zich (als hij zich veilig voelt) erg hecht aan zijn baasje(s). Hij kan heel erg goed met andere honden overweg en speelt graag met ze. Het zou dan ook fantastisch zijn als er bij zijn nieuwe plek al een andere stabiele hond (of honden) aanwezig is/zijn.

Puck is zeer actief en heeft de nodige beweging nodig. Daarom zijn we op zoek naar een huis waar ook een (ruime) tuin aanwezig is, zodat Puck lekker zijn energie kwijt kan en buiten kan spelen. Puck kan best angstig zijn voor bepaalde dingen en ook mensen vertrouwt hij niet snel, met als gevolg dat Puck gaat blaffen. Met de juiste begeleiding, veel liefde en geduld, is de verwachting dat Puck wat meer vertrouwen zal krijgen en daardoor een stabielere hond zal zijn.

De situatie waarin Puck verkeert is schrijnend, want zijn baasje is onlangs overleden en zijn andere baasje is momenteel ernstig ziek (met slechte prognose). Om deze reden wordt er met spoed een nieuw liefdevol thuis voor Puck gezocht.

Wie heeft er een gouden mand klaarstaan én een gouden hart om Puck in te sluiten en alle liefde van de wereld te geven? 

Ben je benieuwd of Puck bij je past? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.