Dj Tommy Tequila in kerk Beets

Nieuws
Dj Tommy Tequila.
Dj Tommy Tequila. (Foto: aangeleverd)

BEETS - Zaterdag 20 april 2024 om 20.30 uur in de Kerk van Beets; Dj Tommy Tequila met de Tommy Tequila-sound: vrolijk en fantastische dansmuziek.

Tommy Tequila is een rijzende ster in de Latin-scene. De Amsterdamse Latin DJ/producer, met zowel Nederlandse als Colombiaanse roots, begon al op extreem jonge leeftijd met optreden en het produceren van zijn eigen muziek. Inmiddels heeft hij al vele grote optredens op zijn naam staan en eigen tracks uitgebracht.

Het muzikale talent van Tommy Tequila werd als eerste ontdekt door Beats2Dance Radio waar hij zelfs zijn eigen show kreeg. Al snel volgden succesvolle optredens en livestreams bij de nationale radiostations WildFM en FunX en volgden grote Nederlandse clubs en festivals als Paradiso, Panama Amsterdam, Electronic Picnic , ZAND. AfroLatin Wormerveer en koningsnacht Purmerend.

Ook als producer timmert Tommy Tequila al enige tijd aan de weg. Naast zijn laatste single ‘Mirala’, boekt hij successen met zijn remixes van ‘Mas Que Nada’, ‘El Tiburón’, ‘You Sang To Me’, ‘Smooth’, ‘No Me Digas Que No’ en ‘I Know What You Want’.

De Tommy Tequila sound is zo vrolijk, en je kunt er heerlijk op dansen. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft hij als producer nu al zijn eigen stijl ontwikkeld, gebaseerd op jarenlange ervaring en zijn grote liefde voor Latijns-Amerikaanse muziek. Tijdens optredens in Spanje in 2022 ontstond een samenwerking met de Spaanse zanger Pablo Cubher, met als resultaat twee nieuwe singles ‘Amor lo Siento’ en ‘Acariciame’, die zeer binnenkort uit zullen komen.

Tommy Tequila is zonder twijfel een artiest die snel rijzende is en zowel nationaal als internationaal bekendheid geniet. Dus: kom dansen in de Kerk van Beets, Beets 51. Zie www.kerkbeets.nl  

Zie https://www.tommytequilaofficial.nl/ 

Afbeelding