De Dansonderneming in kerk Beets

Nieuws
Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

BEETS - De dansonderneming staat zondag 24 maart om 15.30 uur in de Kerk van Beets.  Met De Dansonderneming kan het publiek traditiegetrouw rekenen op een avontuurlijk programma dat zowel de beginnende als de geoefende danskijker zal raken en verrassen. Toegang € 20,00.          

Stichting De Dansonderneming is een gezelschap voor hedendaagse dans in Noord-Holland met thuisbasis Hoorn onder artistieke leiding van Nanska van de Laar. Het gezelschap werkt veel op locatie, is regelmatig in kleinere theaters te zien en maakt daarnaast voorstellingen in opdracht. De dansers werken graag samen met gastchoreografen en kunstenaars uit andere disciplines.

En dit staat er die dag op het programma:  In Nexus staat een cirkel symbool voor de samenleving waarin mensen elkaar uitsluiten, vasthouden, zichzelf centraal stellen of samenwerken.

Non (Nee): in samenwerking met de Hoornse kunstenaar Helma van Kleinwee brengt het gezelschap een interpretatie van haar beeldeninstallatie, Zusters van liefde, krengen van barmhartigheid, naar onze Kerk. Pebbles on the road is een ode aan ouder worden, waarin de persoonlijke band met een dierbare op een ontroerende wijze vorm krijgt. FEM is afgeleid van het Franse femme en gaat over de kracht van de vrouw, over haar onzekerheid, over opgroeien en jezelf kunnen zijn. Kortom, een dansmiddag waarbij je je geen moment zult vervelen in de Kerk van Beets!

Zie ook dansonderneming.com

Kerk Beets is te vinden aan Beets 51, Beets. Reserveren kan via de websitewww.beets.nl