Boekclub Rode Peper zoekt laatste deelnemers

Nieuws
Boekclub Rode Peper zoekt nieuwe leden.
Boekclub Rode Peper zoekt nieuwe leden. (Foto: Pixabay)

EDAM - We kunnen veel leren door het lezen van boeken. Maar nog interessanter is het om boeken met elkaar te bespreken want dan wordt onze belevingswereld nog veel ruimer en bewuster.

Bij de nieuwe BoekClub Rode Peper komen vrouwen eenmaal in de zes weken in hartje Edam samen op een zondagmiddag, om maatschappelijke, filosofische, psychologische, wetenschappelijke of spirituele boeken met elkaar te bespreken. Rode Peper wil met de boekclub ‘womenempowerment’ uitdragen. 

Er is nieuwsgierigheid en leergierigheid nodig om dingen te willen doorgronden en dat in een kleine groep doen is niet alleen interessant maar ook maatschappelijk betrokken. 

Want op deze manier kunnen we onszelf en onze omgeving verrijken, door een diepere blik en meer bewustzijn, waardoor we wijzer en maatschappelijk positief kunnen handelen en daardoor bijdragen aan een betere wereld.

Begin februari 2024 startte BoekClub Rode Peper. Het symbool van de rode peper staat voor de passie voor boeken en de vurige bevlogenheid om de geest op te rekken en nieuwe perspectieven te ontdekken en vinden.

De boekclub nodigt vrouwen uit om te komen kennismaken als ze zich helemaal kunnen vinden in de visie van de boekclub. Er is momenteel nog plek voor twee enthousiaste boekenliefhebbers. 

Info & contact via https://boekclubrodepeper.design.blog/ of via Miranda Nanda Maria van Dijk, tel: 06 51315970.