Projectkoor Young Forever zoekt mannen

Algemeen
Het koor van Young Forever.
Het koor van Young Forever. (Foto: aangeleverd)

GROOTEBROEK - Young Forever is in maart begonnen met een nieuw project: ‘It takes two’. Zoals de naam al doet vermoeden, bestaat het repertoire uit duetten. Deze zijn door dirigent Alex Hylkema omgezet in koor arrangementen. De eerste nummers zijn ingestudeerd en zullen worden gezongen op de open repetitie van dinsdag 17 mei. Het koor is op zoek naar tenoren en bassen om een goede balans te houden tussen de verschillende stempartijen.

Zingen bij Young Forever is samen enthousiast werken aan een project in een ontspannen sfeer. Elke week wordt er gerepeteerd van 20:15 - 22.15 uur in Dorpshuis De Stek, Grootebroek. In een periode van ongeveer 2 jaar worden er 24 nummers ingestudeerd. Als alle nummers doorgenomen zijn, komt de band mee repeteren en wordt het geheel aangevuld met eenvoudige choreografieën. Het is elke keer weer een intensief creatief proces met als resultaat een groots optreden. Ook wordt er eens in de twee jaar een kerstconcert gehouden in één van de kerken van Stede Broec.

Repertoire 

Het repertoire bestaat o.a. uit nummers van U2, Ed Sheeran, Claudia de Breij en Andrea Bocelli. Heel divers dus, net als de samenstelling van ons koor. Voor en na de repetitie is er tijd voor gezelligheid, net als in de pauze. 

Wordt zelf lid

Nieuwsgierig geworden? Kom gewoon eens met ons meezingen en de sfeer proeven. Vooraf aanmelden is handig. Dit kan via de email: pietbuysman@hotmail.com. Ga voor meer informatie naar de website van Young Forever: www.youngforever.nl of neem eens een kijkje op hun Facebookpagina.