The Blue Devils.
The Blue Devils. (Foto: aangeleverd)

Zestigjarige jubileum The Blue Devils in Westwoud

Algemeen

WESTWOUD - The Blue Devils (Jaap, Harrie, Joop, Henk en Dick ) vieren hun 60 jarig jubileum met een spectaculair concert in het Dorpshuis De Schalm te Westwoud. Deze zal plaatsvinden op zondag 22 mei, waarbij de middag om 14:30 begint met een muzikaal onthaal van DJ Martino. Hij zal de bezoekers verwelkomen met het muziek thema van de middag: de jaren 60.

The Blue Devils openen hun programma met hits van The Shadows en Cliff Richard. Aan het eind van de set zal de eerste gast zijn opwachting maken t.w. Peter Oerlemans, die bassist was bij The Blue Devils in de periode van het jaar 2000 tot 2006. Daarna volgt een pauze die turbulent zal worden opgevuld met een Rock & Roll demonstratie van Marga en Henny Buisman op de muziek van DJ Martino. Tussen de sets trakteert de Schalm de bezoekers op een heerlijke snack. 

2de set

De 2e set van The Blue Devils zal worden geopend met de volgende “oud” gitarist van The Blue Devils, Henk van Dijk. Henk was in 2006 regelmatig de vervanger voor Henk Brouwer die destijds door ziekte afwezig was. Hij zal deze 2e set openen. The Blue Devils gaan daarna verder met hun Nederlandse repertoire van ZZ en de Maskers, The Jumping Jewels en Peter Koelewijn. Natuurlijk zal ook het Dracula monster uit Roemenië niet ontbreken tijdens deze show.

3de set

Na dit spectacle zal nog een “ oud “ gediende van The Blue Devils zijn opwachting maken. Echt uniek is dat zeker want Nico Rellum is het oudste lid van The Blue Devils. Hij begon op zijn 17e bij The Blue Devils te spelen en heeft dat tot dik in de 60er jaren vol gehouden. Nico zal zijn gitaarspel nog eenmaal bij The Blue Devils laten horen. Ter afsluiting zal Winfried Bakker de 3e set van The Blue Devils openen achter het drumstel. Winfried heeft nu, maar ook vaak bij andere optredens, het geluid van The Blue Devils geregeld. The Blue Devils zullen deze laatste set voor een groot deel wijden aan de muziek van Elvis Presley in combinatie met andere bekende rocknummers.

Informatie

Er kan de gehele middag gedanst worden en is er voor de liefhebbers aan het eind van de show de mogelijkheid om gebruik te maken van het Soepbuffet van De Schalm. Ga dus eens terug naar de jeugdjaren en geniet nog eens van de sfeer van de jaren 60.

Binnen 5 minuten bijgepraat

over het laatste nieuws uit Enkhuizen

Schrijf je hierin voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

Wij verwerken uw gegevens zoals omschreven in onze privacyverklaring

Afbeelding
Doe mee met de jaarlijkse Drommedariswandeltocht Algemeen 27 jun, 11:40
Afbeelding
Kom zwemmen in Enkhuizen Algemeen 27 jun, 09:01
Afbeelding
1,5 miljoen voor verduurzamen culturele instellingen Duurzaam 23 jun, 12:46
Afbeelding
‘Het contrast maakt het mooi en spannend’ Algemeen 23 jun, 12:02
Afbeelding
Stichting Buurtgezinnen Drechterland: ‘Opvoeden doen we samen’ Algemeen 23 jun, 08:30
Afbeelding
Standswandeling Drommedaris Algemeen 22 jun, 12:45
Afbeelding
Tijdcapsule begraven in Reigersborg Zuid V Algemeen 22 jun, 08:49
Afbeelding
Botsing met fietser aan de Dolfijn in Enkhuizen 112-nieuws 21 jun, 15:45
Afbeelding
Mini-boekenmarkt Streekhof Paviljoen Algemeen 21 jun, 12:40
Afbeelding
Wens 100-jarige mevrouw De Wit komt uit Algemeen 21 jun, 11:22
Afbeelding
50 jarige bruidsparen vieren huwelijksjubileum in Postkantoor Algemeen 21 jun, 08:37
Afbeelding
Geslaagde samenwerking gemeente Enkhuizen en Wielrenvereniging Westfrisia Algemeen 20 jun, 16:15
Afbeelding
Martinuscollege experimenteert met straling Algemeen 20 jun, 13:25
Digitale krant

    Agenda

Het laatste nieuws uit Enkhuizen

Op Rodi Enkhuizen volg je het laatste nieuws uit Enkhuizen. Rodi Enkhuizen informeert via nieuws, interviews en tips over ontwikkelingen en activiteiten in de buurt en regio.

Nieuws Enkhuizen

Via onze nieuwsbrief mis je nu geen enkel nieuwtje uit jouw regio. Elke week krijg je het laatste nieuws uit Enkhuizen in je mailbox.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief