Loopbaantraject ‘Van Boot naar Baan’ voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt

Algemeen
Mensen met afstand tot de arbeidsmarkt kunnen deelnemen aan een gecombineerd loopbaantraject met watersport- en loopbaanactiviteiten.
Mensen met afstand tot de arbeidsmarkt kunnen deelnemen aan een gecombineerd loopbaantraject met watersport- en loopbaanactiviteiten. (Foto: aangeleverd)

ENKHUIZEN / REGIO - Fysiek en mentaal vooruitgang boeken dankzij watersport. Van 17 t/m 21 april kunnen mensen met afstand tot de arbeidsmarkt deelnemen aan een gecombineerd loopbaantraject met watersport- en loopbaanactiviteiten. De organisatie is in handen van SailWise en Randstad Participatie.

Randstad Participatie is gespecialiseerd in het begeleiden en plaatsen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar een passende baan. SailWise organiseert al bijna vijftig jaar uitdagende watersportvakanties voor mensen met een beperking. Zij geven hiermee mensen het vertrouwen in hun eigen mogelijkheden en zelfstandigheid, wat heel belangrijk is om met succes (nieuw) werk te vinden. In dit traject wisselen de deelnemers watersport en grenzen verleggen af met een breed scala aan loopbaanactiviteiten vanuit Randstad Participatie. Tijdens de afsluitende banenmarkt kijken de deelnemers samen met de loopbaanadviseurs naar de meest passende vacatures en worden zij ook na de loopbaanweek actief begeleid naar werk.

Loopbaanweek

De loopbaanweek vindt plaats in het watersportcentrum It Sailhus van SailWise in Elahuizen (Friesland). Voor het loopbaantraject inclusief de watersportactiviteiten worden geen kosten in rekening gebracht aan de deelnemers. Deze gehele all-in midweek wordt gefinancierd door SailWise vanuit verschillende fondsen, waaronder het Instituut Gak en door Randstad RiseSmart Participatie.

Aanmelden

Er zijn nog enkele plekken vrij. Deelname is mogelijk voor iedereen die drempels ervaart bij het vinden van werk en 16 uur of meer wil werken. Dus wil jij ook (weer) aan het werk gaan? Meld je aan voor dit unieke traject. Meer informatie op: www.sailwise.nl/nl/activiteiten/van-boot-naar-baan.