Pascal Redeker komende drie jaar gastheer op podium van Hoorn Zingt Hollands

Algemeen
Pascal komt dit jaar met drie nieuwe singles.
Pascal komt dit jaar met drie nieuwe singles. Foto: aangeleverd

HOORN - Pascal Redeker is de komende drie jaar gastheer op het podium van Hoorn Zingt Hollands. 

Gefeliciteerd Pascal, wat een leuke functie! Wat houdt het precies in en hoe word je gevraagd voor zoiets?

“Ik ben net als vorig jaar het cement tussen de stenen, alleen nu samen met Monique Smit. Onze functie is dat we de sfeer hoog houden tussen de artiesten door. Ik kondig ze samen met Monique aan en we zingen naast onze eigen hits ook hele herkenbare liedjes. We hebben ontzettend veel zin om die functie te bekleden en de mensen te verblijden!”

Wie treden er allemaal op tijdens de liveshow?

“Vorig jaar heette de show ‘Pascal Redeker & Friends’, maar ook dit jaar komen weer goeie vrienden en collega’s optreden. Van Stef Ekkel tot Mart Hoogkamer die ooit gast was tijdens mijn concert. Maar ook Henk Dissel & John West waar ik in 2012 samen de pauze-act bij de Toppers mocht verzorgen. Frans Duijts, Rene Karst, Peter Beense en Jeffrey Heesen vormen de rest van de line-up. Vele van deze artiesten spelen samen met de M&M Band, die ook Holland Zingt Hazes begeleide en de vaste band is van André Hazes.”

Foto: aangeleverd

Kunnen we nog bijzonderheden verwachten? 

“Samen met Monique heb ik zeker iets in petto. Wat dat precies gaat worden wil ik nog niet helemaal prijs geven, maar dat we de stembanden van het publiek nodig hebben is een feit!”

Je hebt al heel veel mooie mijlpalen bereikt in je carrière, met vorig jaar zelfs nog een finaleplek in het tv-programma ‘De Hollandse Nieuwe’. Hoe zie je de toekomst voor je? Heb je nog wensen?

“Ja dat programma was ontzettend leuk om te doen en heeft ook veel nieuwe fans opgeleverd. Verder komen er dit jaar drie nieuwe singles aan en gaan we natuurlijk vele toffe optredens en festivals doen!” 

“Een wens is wel om weer een keer een eigen concert te gaan doen. Dat zit voorzichtig al in de pen, maar daar zijn nog geen concrete data of plannen voor.”