Toneelstuk ‘Hulp op de eerste hulp’

Cultuur
Toneelvereniging Euripides staat 18 en 25 maart op de planken.
Toneelvereniging Euripides staat 18 en 25 maart op de planken. (Foto: aangeleverd)

GROOTEBROEK - Toneelvereniging Euripides speelt zaterdag 18 en 25 maart om 20:00 uur het toneelstuk ‘Hulp op de eerste hulp’ In Dorpshuis De Stek, Op den Hoef 36 in Grootebroek.

Wat je zelf liever niet aantreft binnen de deuren van een medisch centrum, komt hier wel allemaal voorbij. Wanneer de oude dokter binnenkort met pensioen zal gaan en zijn geheugen minder wordt, is het wachten op de start van de nieuwe dokter. Echter wanneer deze nieuwe dokter arriveert, begint de ellende. De zusters en de oude dokter doen hun best om alles in goede banen te leiden, maar dat is niet makkelijk met een manager die het liefst op de golfbaan staat. Dan is er ook nog mevrouw Duinoord die om de haverklap binnenloopt met een nieuwe hulpvraag, er is een stugge patiënt die van alles noteert en observeert, er is een sexy dame die alleen maar oog heeft voor het grote geld én er is een patiënt die gehavend binnenkomt maar niet aanspreekbaar is. Wie is deze man? En waar is de nieuwe schoonmaker die er nodig voor moet zorgen dat de boel weer netjes en toonbaar wordt? De hectiek, de uiteenlopende rollen en het snelle spel maken dit stuk een avondje met kijkplezier en doldwaze grappen.

Kaarten

Kaarten voor dit toneelstuk zijn 7,- euro in de voorverkoop (te bemachtigen bij dorpshuis De Stek) of via de mail euripidesgrootebroek@gmail.com.. Kaarten zijn ook aan de zal verkrijgbaar voor 8,- euro.