Exposeren tijdens Kunstroute Drechterland

Cultuur
Een voorbeeld van een kunststuk dat je bij de Kunstroute Drechterland zou kunnen aantreffen - door Freddie Schenk.
Een voorbeeld van een kunststuk dat je bij de Kunstroute Drechterland zou kunnen aantreffen - door Freddie Schenk. (Foto: archief)

DRECHTERLAND - De jaarlijkse Kunstroute Drechterland vindt zaterdag 15 en zondag 16 juni plaats. Kunstenaars die hun werk willen exposeren kunnen zich tot 1 april aanmelden.

De Kunstroute biedt al voor de negentiende keer een verrassende en afwisselende route langs ateliers en andere locaties in de dorpen Hoogkarspel, Venhuizen, Hem, Oosterleek, Wijdenes, Schellinkhout en Oosterblokker. Bezoekers ontdekken een weekend lang een grote diversiteit aan kunstzinnig werk, met behulp van een routeboekje of met de routekaart op www.kunstroutedrechterland.nl. Kunstenaars die hun werk willen exposeren tijdens dit jaarlijkse populaire evenement kunnen zich nog aanmelden tot 1 april. De organisatie van de Kunstroute verwelkomt exposanten van binnen en buiten Drechterland. Kunstvormen zoals muziek, dans of dichtkunst zijn ook van harte welkom. De organisatie zoekt voor iedere deelnemer die dat vraagt een passende locatie voor het werk of het optreden en zorgt voor publiciteit. Alle deelnemers worden uiteraard vermeld in het programmaboekje en op de website.

Inschrijven

Kunstenaars kunnen zich voor 1 april inschrijven via www.kunstroutedrechterland.nl/aanmelden. De contributie bedraagt 30,- euro per persoon.