'We maakten veel ouderen blij' - Care 4 Shelter Dogs deelt plantjes uit ten behoeve van sterilisatiecampagne
Nieuws
Vrijwilligers van Care 4 Shelter Dogs deelden vorige week de gedoneerde plantjes uit aan bewoners van verzorgingshuizen in de regio. (Foto: aangeleverd)
Vrijwilligers van Care 4 Shelter Dogs deelden vorige week de gedoneerde plantjes uit aan bewoners van verzorgingshuizen in de regio. (Foto: aangeleverd) rodi.nl

REGIO - Vrijwilligers van Care 4 Shelter Dogs - een organisatie uit Grootebroek die financieel zorg draagt voor honderd honden in de public shelter Vatra Dornei in Roemenië - hield onlangs een leuke actie. "Om geld in te zamelen voor een sterilisatiecampagne bedachten we een tegenprestatie: bij een donatie van 5 euro brengen wij een plantje bij een (eenzame) oudere", vertelt vrijwilliger Francis van Deudekom-van der Schaaf. "Het overige bedrag gaat naar de sterilisaties, zodat de honden aldaar de broodnodige sterilisaties krijgen. In totaal is er voor 62 plantjes gedoneerd en dus gingen we vrijdag 23 november op pad. Bij verschillende verzorgingshuizen in Enkhuizen, Stede Broec en Hoogkarspel hebben we ouderen erg blij kunnen maken. Fantastisch!" Kijk voor meer informatie op de Facebook-pagina's 'Wish for Romanian dogs' en 'Care 4 Shelter Dogs'.