Activiteiten bij ‘t Stadsplein

Uitgaan
Voor mensen met een psychische kwetsbaarheid wordt vrijdag 29 maart een wandelochtend georganiseerd.
Voor mensen met een psychische kwetsbaarheid wordt vrijdag 29 maart een wandelochtend georganiseerd. (Foto: Pexels)

BOVENKARSPEL - Bij ‘t Stadsplein kun je vrijdag 29 maart terecht voor twee verschillende activiteiten. Laat je spullen repareren tijdens het Repair Café of wandel mee tijdens de verbindend wandelen ochtend, speciaal bedoelt voor mensen met een psychische kwetsbaarheid.

Bij ‘t Stadsplein, aan de Hoofdstraat 17, draait het allemaal om repareren tijdens het Repair Café dat elke laatste vrijdag van de maand van 10.00 tot 12.00 uur wordt georganiseerd. Er staan handige vrijwillige reparateurs klaar om gratis te helpen bij alle mogelijke reparaties. Heeft u thuis kapotte spullen staan zoals lampje, broodrooster, föhn, gammele stoel, kleding, fietsen, speelgoed, servies... alles wat het niet meer goed doet, is welkom en maakt kans op een geslaagde reparatie. De reparateurs Hans, Cees en Johan van het Repair Café weten er vaak wel raad mee.

Verbindend wandelen

Voor mensen met een psychische kwetsbaarheid wordt vrijdag 29 maart, van 09.30 tot 11.30 uur in samenwerking met De Hoofdzaak, een wandelochtend georganiseerd. Voor en na de wandeling, die begint en eindigt bij ’t Stadsplein, is er een koffie/thee momentje. Graag opgeven via p.baas@dehoofdzaak.org

Kijk voor meer informatie en het volledige aanbod op de website: www.tstadsplein.nl.

Laat je spullen repareren tijdens het Repair Café bij 't Stadsplein.