Kringloopwarenhuis Snuffelmug geopend in Centrum Schalkwijk

Nieuws
Paskamers voldoende.
Paskamers voldoende. (Foto: aangeleverd)

HAARLEM - De Haarlemse vestiging van Kringloopwarenhuis Snuffelmug heeft haar deuren geopend op de nieuwe locatie in Centrum Schalkwijk. Deze spannende stap brengt een verandering met zich mee. Snuffelmug is gevestigd in drie winkelpanden, die voorheen werden ingenomen door BCC, Getir en Douglas. 

Met een totale oppervlakte van ruim 1.300 vierkante meter krijgt Snuffelmug de kans om haar aanwezigheid te vergroten en haar assortiment te verbreden. Het hart van de nieuwe winkel wordt gevormd door het voormalige pand van BCC, dat zal dienen als het centrale warenhuis. Het pand waar voorheen Getir gevestigd was, nummer 45, is ingericht tot een ruimte voor arbeidsparticipatie onder het beheer van moederbedrijf Spaarne Werkt. En de panden nummer 38 en 40, waar eerder Douglas zat, zijn omgevormd tot een verkooppunt voor meubelen en zullen tevens dienen als werkplekken voor Waardevol Werk van Werkdag, evenals een innamepunt voor goederen.

Dankbaarheid

Een woordvoerder vertelt: “Met een groot gevoel van dankbaarheid willen we iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan deze grote verhuizing. Het hele project is soepel en snel verlopen. Een speciale dank gaat uit naar onze collega’s. Hun inzet en toewijding hebben ervoor gezorgd, dat de andere locaties en de eigen ophaaldienst ongestoord door konden werken.”

Duurzame herbestemming

De nieuwe locatie zit nog in de opstartfase. Nog niet alles is volledig operationeel, maar dit is een kwestie van een paar weken. Kringloopwarenhuis Snuffelmug blijft zich inzetten voor sociale en duurzame doelstellingen, met bijna 300 medewerkers die dagelijks hun steentje bijdragen. “Jaarlijks krijgt ruim 1.800 ton aan goederen een duurzame herbestemming, en daar zijn we ontzettend trots op. We kijken uit naar een nieuwe fase op onze prachtige nieuwe locatie in Centrum Schalkwijk, en we hopen je snel te zien.”

‘We hopen je snel te zien’ 
Alles overzichtelijk geëtaleerd.
Een totale oppervlakte van ruim 1.300 vierkante meter.