Steekincident in Etos in winkelcentrum Vier Meren in Hoofddorp: één gewonde

112-nieuws
Afbeelding
(Foto: Inter Visual Studio / Kyrlian de Bot)

Rond kwart voor vier vond het steekincident plaats in de Etos. Het slachtoffer, een 16-jarige jongen, raakte ernstig gewond aan zijn arm. Hij werd met spoed naar het ziekenhuis overgebracht, waar hij werd behandeld aan zijn verwondingen. De politie laat weten dat de jongen aangifte heeft gedaan en in contact is gebracht met slachtofferhulp. Ook de vele getuigen die aanwezig waren in het winkelcentrum tijdens het geweldsincident hebben slachtofferhulp aangeboden gekregen.

HOOFDDORP - Een steekpartij heeft plaatsgevonden in het winkelcentrum Vier Meren aan de Marktlaan in Hoofddorp op donderdagmiddag 25 april. Eén iemand raakte gewond, één verdachte is inmiddels aangehouden en een andere verdachte wordt nog gezocht door de politie.

De politie ging na de steekpartij direct op zoek naar de daders. Zo vloog er lange tijd een politiehelikopter boven Hoofddorp en werd het winkelcentrum afgezet voor onderzoek. 

Afgelopen zaterdag, op koningsdag, is er een verdachte aangehouden. Een zeventienjarige Hoofddorper is in verzekering gesteld. Ook de identiteit van een tweede verdachte, wederom een zevenjarige jongen uit Hoofddorp, is bekend bij de politie. Hij word gezocht en de politie roept hem met klem op zich te melden op het bureau. 

Op een steenworp afstand van het winkelcentrum, aan de concourslaan, is in de nacht van vrijdag op zaterdag een 32-jarige man wederom gewond geraakt tijdens een steekpartij. Dit was het tweede steekincident in drie dagen tijd.

Afbeelding