Voetbalclinic in meivakantie bij SV Alliance’22

Nieuws
Voetbalclinic in de meivakantie bij SV Alliance’22 in Haarlem.
Voetbalclinic in de meivakantie bij SV Alliance’22 in Haarlem. (Foto: aangeleverd)

HAARLEM - Voor ouders/verzorgers is het prettig om te weten, dat tijdens de meivakantie hun kinderen op dinsdag 30 april en woensdag 1 mei door de ervaren trainers van ProCamp worden opgevangen op het complex van SV Alliance’22 aan de Zeedistelweg. 

Een woordvoerder: “ProCamp is een voetbalkamp in Nederland waar je je voetbal skills naar een hoger niveau kunt tillen. De deelnemende kids worden de hele dag vermaakt, ontmoeten (nieuwe) vrienden, zijn heerlijk buiten en leren nieuwe oefeningen. Werken aan je skills met nieuwe oefeningen die jou nog sterker en beter maken. 

Heerlijke voetbaldag

Maar ook genieten samen met vrienden en vriendinnen van een heerlijke voetbaldag op het complex van SV Alliance’22. Dankzij meer dan 15 jaar ervaring kunnen we elk jaar een uitdagend programma samenstellen, dat geschikt is voor elk niveau en leeftijd. Daarbij zorgen onze toptrainers voor de broodnodige afwisseling én stimuleren je om alles te geven. Altijd vanuit positieve coaching en plezier, want dat is de basis voor succes.”

De inschrijving is reeds geopend op de website van ProCamp (https://www.

procamp.nl/voetbalclinic-

haarlem.html).