Boxin The Vox met Ierse folk tijdens Zondagmiddagpodium

Nieuws
Boxin The Vox.
Boxin The Vox. (Foto: aangeleverd)

HAARLEMMERMEER - Tot over de grenzen zijn ze bekend: ‘Boxin The Vox is the Irish folk sensation from the lowlands of Holland.’ Zondag 14 april treden ze op in Dorpshuis De Reede in Rijsenhout. 

Dit Ierse folkduo van Kwakelse bodem bestaat uit David Plasmeijer (zang, luit, banjo) en Anne-Lote Paymans (zang, gitaar). Deze twee Nederkelten uit De Kwakel laten het publiek op geheel eigen wijze kennismaken met hun folkmuziek.

 Zelfgeschreven folksongs

Het wordt een Iers feestje met bekende muziek van The Dubliners, The Pogues, Luka Bloom, Christy Moore, Mary Black en The Cranberries. En ook verrassend nieuwe, zelfgeschreven folksongs. Bovendien laat het duo verhalen achter de muziek van het groene eiland horen.

Boxin The Vox heeft bij vele Ierse festivals gespeeld: in Nederland, Ierland, Denemarken, Duitsland, Italië, Zweden en Frankrijk. Ze spelen en zingen vanuit hun hart en met een natuurlijk enthousiasme voor de Ierse muziek. ‘Gegarandeerd wordt er meegezongen deze middag in Rijsenhout’, voorspelt het duo.

Kaartverkoop

Een kaartje kost 5 euro inclusief een kopje koffie of thee, zolang de voorraad strekt, vanaf een half uur voor aanvang verkrijgbaar aan de zaal. Reserveren van toegangskaarten en vervoer met RegioRijder is mogelijk op vrijdag van 9.30 tot 11.30 uur bij MeerWaarde op tel. 023 569 8873. Of stuur een e-mail vóór vrijdag 9.00 uur naar zondagmiddagpodium@meerwaarde.nl.