Senioren Big Band Kennemerland bij Zondagmiddagpodium

Nieuws
De band bestaat uit senioren waarvan de meeste muzikanten een jarenlange ervaring hebben.
De band bestaat uit senioren waarvan de meeste muzikanten een jarenlange ervaring hebben. (Foto: aangeleverd)

HAARLEMMERMEER - De Senioren Big Band speelt zondag 21 april in Pier K in Nieuw-Vennep.

De band bestaat uit senioren waarvan de meeste muzikanten een jarenlange ervaring hebben en nog steeds vol enthousiasme meespelen. De band werd in 2019 opgericht door Rodney Calis en wijlen Kees van de Broek. Herkenbare bigbandmuziek wordt ten gehore gebracht  een muziekstijl die vooral geassocieerd wordt door het spelen van jazz-, swing- en dansmuziek.

Ritmesectie

De bigbandmuziek werd bijzonder populair door namen zoals Glenn Miller, Count Basie en Duke Ellington. Met de Senioren Big Band valt er te genieten van een jazz-zangeres, trompetten, trombone, saxofoons en de onmisbare ondersteuning van een ritmesectie (contrabas, drum, gitaar, piano).

De Senioren Big Band Kennemerland stelt zich ten doel om met senioren onderling op een plezierige en ontspannende wijze bigbandmuziek te spelen en hiermee bovendien senioren deze middag in Nieuw-Vennep te vermaken. De band staat onder leiding van Rodney Calis.

Kaarten

Kaarten à 5 euro, inclusief een kopje koffie of thee zijn, zolang de voorraad strekt, vanaf een half uur voor aanvang verkrijgbaar aan de zaal. Reserveren van toegangskaarten en vervoer met RegioRijder is mogelijk op vrijdag van 9.30 tot 11.30 uur bij MeerWaarde op telefoonnummer 023 569 8873. Of stuur een e-mail vóór vrijdag 9.00 uur naar zondagmiddagpodium@meerwaarde.nl.