Nu te zien bij Cinema De Vlugt

Uitgaan
Tiger Stripes.
Tiger Stripes. (Foto: aangeleverd)

NIEUW-WEST - Bij Cinema De Vlugt, op steenworp afstand van Plein ’40-’45, Burgemeester de Vlugtlaan 125, draaien de allernieuwste films uit Hollywood, Bollywood en de rest van de wereld. Het gezellige Café De Vlugt is elke dag vanaf 12.00 uur geopend voor een lekkere kop koffie en een croissant of gebakje. De eerste film start rond 12.30 uur en de dag eindigt met een vertoning rond de klok van 21.00 uur. Tijdens de film kunnen bezoekers met een bak popcorn of nacho’s onderuit zakken in de comfortabele stoelen van de gloednieuwe filmzaal.

Premières filmzaal:

Four Daughters

De nieuwe film regisseur Kaouther Ben Hania (The Man Who Sold his Skin), die zweeft tussen documentaire en fictie. Olfa is de moeder van vier meisjes. Op een dag verdwijnen haar twee oudste dochters. Regisseur Kaouther Ben Hania vertelt het verhaal van de verdwijning samen met Olfa, haar twee overgebleven dochters en twee professionele acteurs, die de twee missende gezinsleden naspelen.

Tiger Stripes

Wanneer Zaffan in de puberteit komt, begint haar lichaam razendsnel en monsterlijk te veranderen. Uit angst als monster bestempeld te worden, probeert ze zich op school normaal voor te doen door haar afwijkende uiterlijk te verhullen, totdat ze besluit dat ze zich niet langer voor de wereld wil verbergen.

Shabholm

Hassan en zijn vrienden zijn moe van de discriminatie in Denemarken en reizen naar een eiland exclusief voor shababs. Ze komen de clubs niet in, worden beschuldigd voor diefstal en moeten zich constant verantwoorden. Wanneer een oliesjeik een Deens eiland koopt en het omtovert tot een vakantieoord voor Arabische jongeren, denken ze geen twee keer na over waar ze heen moeten reizen.

Nu ook films in onze pop-up filmzaal

De deuren van de theaterzaal zijn geopend voor nóg meer filmbeleving in Nieuw-West! Vanaf nu kunnen de bezoekers van Cinema De Vlugt genieten van nóg meer films. In een ultieme cosy setting kunnen bezoekers loungen op één van de kussens of ligstoeltjes. Natuurlijk zijn het beeld en geluid van optimale kwaliteit. Zo kan iedereen gezellig en comfortabel genieten van de beste films. Om het nog leuker te maken kosten de kaartjes voor de pop-up zaal maar 8 euro 50. 

Films in de pop-up filmzaal: When F***ing Spring Is In The Air | Als ik mijn ogen sluit | MelK | El Paraíso.

Prolongaties in de filmzaal: Monkey Man | Melk | Les Indésirables | El Paraíso | Luca | Kung Fu Panda (NL + OV) | De Terugreis.


Four Daughters. (Foto: aangeleverd)