Wethouder Ali Bal werkt mee voor donatie Dierenambulance Kennemerland

Partnerbijdrage
Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

BEVERWIJK - Op 5 oktober jl. vierde McDonald’s landelijk de geboortedag en het gedachtegoed van Ray Kroc, de oprichter (Founder) van McDonald’s. Ray Kroc begon in 1955 in Amerika en had de overtuiging dat je als ondernemer iets terug moest doen voor de lokale gemeenschap. Het thema dit jaar was een van zijn quotes “None of us is as good as all of us”. Bij McDonald’s Beverwijk werd dit moment traditiegetrouw aangegrepen om geld in te zamelen voor een goed doel, Dierenambulance Kennemerland. 

Founder’s Day bij McDonald’s Beverwijk

Met de enthousiaste hulp van wethouder Ali Bal, diverse bestuursleden van Business Docks Beverwijk, collega’s van McDonald’s Nederland waaronder Brand Impact Manager Dolly van den Akker, Adviseurs werkgeversdiensten van IJmond Werkt en medewerkers van de Dierenambulance zelf werd er keihard gewerkt. Na kennismaking met koffie en gebak kreeg iedereen uitleg over zijn/haar taak. Onder leiding van het bevlogen team van McDonald’s Beverwijk had iedereen snel zijn draai gevonden en werd een uitzonderlijke teamprestatie neergezet.

De totale omzet tussen 12.00 uur en 13.00 uur ging naar het goede doel en werd onder luid gejuich verdubbeld door Peter Blomberg, eigenaar McDonald’s Beverwijk. Na de gezamenlijke lunch mocht Colette Hesse, Manager Dierenambulance Kennemerland een mooi bedrag van € 2300,- in ontvangst nemen. Deze donatie zal worden gebruikt voor de renovatie van het pand en de dierenverblijven aan de Houtwegen in Heemskerk.

Afbeelding