Harmonie De Eendracht geeft concert

Algemeen
De harmonie is aan het oefenen voor het concert.
De harmonie is aan het oefenen voor het concert. (Foto: aangeleverd)

Met muziekwerken waarin de druivenoogst voorbij komt en een romantische hoofdrol voor een kikker is er voor alle muziekliefhebbers wat wils. De composities worden uitgevoerd door het A-orkest én het opleidingsorkest.

KOLHORN - Harmonie De Eendracht geeft zondag 3 april een concert in de Laurenskerk, Kerkpad 1-3.van dit jaar. Het zal een opmaat naar een muzikale zomer worden. 

Jubileum

Het concert is ook een opmaat naar het jubileumjaar 2023. In dat jaar bestaat de vereniging 125 jaar. Een jubileum dat niet ongemerkt voorbij gaat. De voorbereidingen zijn al gestart en alles zal in het werk worden gesteld om er een bijzonder jaar van te maken. 

Voor wie het leuk vindt om ook eens in het orkest te zitten in plaats van in het publiek, kan een aantal proeflessen nemen op een instrument en zich aansluiten bij het de harmonie. Kijk voor meer informatie op www.eendrachtkolhorn.nl.

Kaarten

Kaarten voor het concert kunnen gereserveerd via: eendrachtkolhorn@gmail.com. Kaarten kosten 5 euro, aan de zaal te voldoen. De deuren gaan vanaf 13.30 open.