Vier het nieuwe seizoen bij Johanna’s Bos tijdens het LOOF-Festival

Cultuur
Theater, gezelligheid en lekker eten.
Theater, gezelligheid en lekker eten. (Foto: Tine van Wel)

ANNA PAULOWNA - Het nieuwe seizoen van Johanna’s Bos van start op zaterdag 15 en zondag 16 april. Om dit te vieren, organiseert Johanna’s Bos het LOOF-festival, met een geweldig programma voor jong en oud vol theater, gezelligheid, lekker eten en natuurlijk hun eigen Johanna’s Bier. 

Op het festival kun je genieten van prachtige voorstellingen van de studenten van Toneel Vakschool Rotterdam. Er zijn verschillende korte stukjes theater te zien op het terrein. Naast theater kun je ook kennis maken met het voedselbos op het erf. Speur (samen met je kinderen) over het erf en leer meer over eetbare bomen, struiken en kruiden en proef de gerechten die hiermee worden bereid.

Op zaterdagmiddag, zaterdagavond en zondagmiddag wordt de voorstelling ‘Lunch’ gespeeld. Deze voorstelling is geschreven door Steven Berkoff en wordt gespeeld door Caroline Moes en Irnes Zuko. De voorstelling is speciaal voor volwassenen en duurt ongeveer 45 minuten. 

Tickets via www.johannasbos.nl/loof-festival. Open van 14.00 tot 18.00 uur. Entree: € 5,- kinderen tot 12 jaar: gratis toegang.