Eerste paal geslagen voor twee padelbanen bij Tennisvereniging Anna Paulowna

Nieuws
De eerste paal is geslagen.
De eerste paal is geslagen. (Foto: aangeleverd)

ANNA PAULOWNA - De eerste paal voor twee padelbanen is op maandag 22 april geslagen door de twee ereleden van de vereniging: Martin Boere en Klaas de Vries. Martin was ook degene die de eerste paal bij de start van de vereniging sloeg: een bijzonder moment. Met de eerste paal is een officiële start gemaakt met de aanleg van twee padelbanen bij TVAP. 

Na anderhalf jaar aan voorbereidingen is dit de eerste zichtbare activiteit. In die anderhalf jaar is gezocht naar steun van de leden via diverse vergaderingen en twee Algemene Ledenvergaderingen. Daarin hebben de leden in overgrote meerderheid hun steun gegeven aan het project. Daarnaast deden ze dat ook nog eens financieel door het grootste deel van de investering te dekken via een obligatielening. Een obligatielening waaraan ook een behoorlijk aantal sponsoren bijdroegen. Daarnaast is een BOSA-subsidie verkregen, zodat de investering uiteindelijk zonder banklening kon worden vergund aan Wijnbergen Sportbouw BV. De opening van deze nieuwe sportvoorziening bij TVAP wordt eind juni verwacht. Dit zal groots gevierd worden, volgens voorzitter Johan Veul. 

Zij hopen dat de sport in een behoefte voorziet voor velen in de vereniging, maar ook daarbuiten. Om de buitensporters te faciliteren zal de vereniging gaan werken met een elektronische toegang, waardoor je met een code de baan op kunt. Meer info daarover zal op de website www.tvap.nl worden gepubliceerd. Daar kan iedereen zich ook aanmelden. De vereniging maakt daarbij geen onderscheid tussen tennissers en padelers: iedereen is welkom.