Match Meedoen Hollands Kroon en Johanna’s Bos

Nieuws
Bewoners met een krappere beurs kunnen genieten van een fantastische middag of avond vol plezier.
Bewoners met een krappere beurs kunnen genieten van een fantastische middag of avond vol plezier. (Foto: aangeleverd)

HOLLANDS KROON - Meedoen Hollands Kroon en Johanna’s Bos hebben een succesvolle match gemaakt. Deze match vond plaats op de Beursvloer Hollands Kroon van de Hollands Kroonse Uitdaging, het jaarlijkse evenement waar lokale organisaties en bedrijven samenkomen en samenwerkingen aangaan.

Via de regeling Meedoen Hollands Kroon krijgen inwoners vanaf 4 jaar oud de mogelijkheid om deel te nemen aan sport- culturele- en onderwijsactiviteiten. De regeling is bedoeld voor personen/gezinnen met een laag inkomen. In dit kader heeft Johanna’s Bos haar locatietheatervoorstellingen aangemeld op de Meedoen-website. Hierdoor kunnen ook bewoners met een krappere beurs genieten van een fantastische middag of avond vol plezier.

De Hollands Kroonse Uitdaging is blij met deze match en met het stimuleren van inclusieve culturele ervaringen voor alle inwoners. Zij willen iedereen bedanken voor hun betrokkenheid en inzet om dit mogelijk te maken.

Wil je informatie over, of ben je geïnteresseerd in deelname aan Meedoen Hollands Kroon? Bezoek dan de website meedoen.hollandskroon.nl. Meer informatie over Johanna’s Bos: johannasbos.nl.