Mantelzorger, hoe vol is jouw bordje?

Nieuws
Wil jij de methode 'Bordje Vol' leren?
Wil jij de methode 'Bordje Vol' leren? (Foto: Pexels)

WIERINGERWERF- Omring organiseert een gratis bijeenkomst voor iedereen, die zelf of zijdelings te maken heeft met mantelzorg, op dinsdag 20 juni. Als mantelzorger is er vaak geen keus en vraagt de situatie jou, om als mantelzorger in te springen.

Aanmelden voor 14 juni

Elke situatie vraagt om andere (mantel) zorg. Dat kan verschillen van enkele uren per week, tot enkele uren per dag, hoe bewaak je dan jouw eigen regie? Omring Zorgconsulente Corien Dekker geeft uitleg aan wat zij en haar collega’s voor jou kunnen betekenen. Welke ondersteuning je kunt aanvragen en welke mogelijkheden Omring daarbij biedt. Daarnaast geeft zij uitleg over de Methode ‘Bordje Vol’. Deze methode helpt om een goed overzicht te krijgen van wat nodig is om de juiste ondersteuning te ontvangen. Tijdens de bijeenkomst is er ruimte voor jouw verhaal en vragen. Alle deelnemers ontvangen de methode ‘Bordje Vol’ zodat je daar thuis mee aan de slag kunt.

Tijd: 19.30-21.00 uur. Locatie: De Cultuurschuur, Loggersplein 1 in Wieringerwerf. Deelname gratis. Aanmelden is verplicht en kan tot uiterlijk 14 juni via omring.nl/vol-uw-bordje of door te bellen naar de klantenservice via 088 - 206 79 99. A