Oranjevereniging zet Middenmeer in beweging

Nieuws
Geniet van elkaar en zoek elkaar op.
Geniet van elkaar en zoek elkaar op. (Foto: Ellen de Wildt)

MIDDENMEER - Met veel plezier is de Oranjevereniging weer bezig met de voorbereidingen van de ‘Nacht van de koning’ en ‘Koningsdag 2024’. Zo aan het begin van de meivakantie, kunnen hopelijk veel mensen het feest mee vieren.

Versier je straat

Het motto van de vereniging blijft fier overeind staan: ’Een feestje voor jong en ouder’. Naast de activiteiten op 26 en 27 april, hebben zij dit jaar opnieuw een thema bedacht voor de stratenversierwedstrijd. In de eerste jaren zag de vereniging dat er veel straten meededen. In de loop der jaren is dit langzaam afgenomen. Daarom hopen zij dat er dit jaar meer straten mee zullen doen. Het dorp komt er zo extra gezellig uit te zien. Daarnaast heeft deze activiteit een veel groter doel: door met elkaar in contact te komen om iets leuks te bedenken, zijn er nieuwe vriendschappen gesloten tussen mensen die heel dicht bij elkaar wonen, maar elkaar niet kenden. 

Jürgen de Wildt van de Oranjevereniging is enthousiast: “Het zou gaaf zijn als we dit opnieuw gaan horen. Dus mensen, zoek elkaar op en kom in beweging! Doe bijvoorbeeld een briefje in de deur of gebruik de buurtapp en spreek met elkaar af. Om jullie voldoende voorbereidingstijd te geven, maken we het thema nu al bekend. Het thema is: ‘Middenmeer in beweging’. Denk ruim. Bijvoorbeeld aan sport en alle andere vormen van beweging. Om het nog een stukje interessanter te maken, zullen er hele mooie prijzen te winnen zijn. Heel veel voorpret gewenst met jullie buren.”