Koningsdag Breezand 2024: dit staat op de planning

Nieuws
Iedereen is van hare welkom.
Iedereen is van hare welkom. (Foto: aangeleverd)

BREEZAND - Koningsdag Breezand organiseert op Koningsdag, zaterdag 27 april 2024, zoals elk jaar een leuke middag voor jong en oud. Wat staat er allemaal op de planning? Je leest het in het artikel hieronder.

Koningsdag Breezand 2024

De feestelijkheden van Koningsdag Breezand gaan van start om 12.00 uur op het terrein van JV de Aap aan de Zandvaart, met een kleurrijke optocht van prachtig versierde fietsen, steps, traptrekkers en wandelwagens, begeleid door opzwepende muziek verzorgd door Breezand.

Na de optocht kunnen kinderen tot 15.00 uur genieten van een levendig vrijmarkt en deelnemen aan een spelletjescircuit vol avontuur, inclusief een uitdagende stormbaan en nog veel meer, alles voor slechts 1,50 euro. Bovendien zijn er heerlijke traktaties verkrijgbaar, waaronder koffie, thee en verfrissende limonade. Verder liggen er schitterende prijzen in het verschiet voor gelukkige winnaars van de loterij. Iedereen is van harte welkom om deel te nemen aan deze festiviteiten.

Dit alles zou niet mogelijk zijn zonder de steun van de sponsoren, aan wie de vereniging bij voorbaat dank wil betuigen voor hun bijdrage aan koningsdag Breezand 2024.