Fietsen over Hemels mooi Wieringen ten bate van het Tweede Thuis

Nieuws
Je kunt deze tocht fietsen op donderdag 9 mei.
Je kunt deze tocht fietsen op donderdag 9 mei. (Foto: aanmelden)

WIERINGEN - ‘Fietsen over Hemels mooi Wieringen, waar woorden gesproken en gezegd worden’.  Er wordt er wordt op donderdag 9 mei een fietstocht georganiseerd ten bate van  Hospice Het Tweede Thuis. Een unieke fietstocht.

Aanmelden tot 6 mei

Iedereen kan starten vanuit zijn eigen omgeving, vanuit Den Oever, Oosterland, Hippolytushoef of Westerland. De route bevat een groot aantal punten waar het thema ‘spreekwoorden en gezegdes’ op verrassende manieren in beeld gebracht wordt. Stap op de fiets, maak zelf een indeling van punten in de route die u gezien ‘moet’ hebben. Laat de pedalen draaien voor het Tweede Thuis.

Aanmelden

Je kunt deze tocht fietsen op donderdag 9 mei tussen 11.30 en 17.30 uur (tussen 11.30 en 16.00 zijn een aantal routepunten bemand). Aanmelden is noodzakelijk, dan krijg je een uitgebreide routeinformatie. Dit kan tot 6 mei. Er zijn geen kosten aan verbonden, de route is dus gratis te verkrijgen. Het is uiteraard wel de bedoeling dat je een sponsorbedrag naar draagkracht overmaakt ten behoeve van het Tweede Thuis. Onderweg word je getrakteerd op hapjes en drankjes. Je kunt zelf alvast op zoek gaan naar mede fietsers, of mensen die jou willen sponsoren voor dit mooie doel.

Aanmelden bij John Jorna: s.jorna1@quicknet.nl of telefonisch 0227-512104.