TVAP wil uitbreiden met twee nieuwe padelbanen

Sport
De enthousiaste padelcommissie.
De enthousiaste padelcommissie. (Foto: aangeleverd)

ANNA PAULOWNA - In een tijd waarin de populariteit van padel in Nederland pijlsnel stijgt, zet TVAP (Tennisvereniging Anna Paulowna) haar ambities hoog. De vereniging heeft ambitieuze plannen om het sportpark uit te breiden met twee moderne padelbanen.

Hoewel de plannen al vorig jaar werden gesmeed, heeft 2023 deze visie eindelijk concreet gemaakt. Een speciale padelcommissie is in het leven geroepen om de haalbaarheid en aanleg van deze banen te onderzoeken. Het onderzoek heeft aangetoond dat het mogelijk is, maar er moet nog een aantal cruciale stappen worden gezet. Denk aan het verkrijgen van vergunningen, goedkeuring van de leden, en niet te vergeten, de financiële haalbaarheid. Moderne padelbanen kosten al snel honderdduizend euro, dus de rekensom moet kloppen. Johan Bakx, een van de drijvende krachten achter dit project, benadrukt dat de banen ook extern verhuurd zullen worden om de begroting rond te krijgen. Maar de leden van TVAP krijgen natuurlijk altijd voorrang.

Om de komst van deze banen kracht bij te zetten, heeft een enthousiast promotieteam tijdens de Kermis in Anna Paulowna hun inzet getoond. Bovendien zijn er obligaties uitgegeven, waarmee iedereen die de club een warm hart toedraagt een bijdrage kan leveren aan de realisatie van dit ambitieuze plan. Alle informatie over deze obligaties is te vinden op de website www.tvap.nl.

Wij roepen iedereen in de regio op om ons te steunen in het verwezenlijken van dit prachtige project. Samen kunnen we Anna Paulowna nog sportiever maken met twee nieuwe padelbanen.