Zinspiratie Breezand presenteert: theatervoorstelling ‘Dubbel Dank’

Uitgaan
 In Dubbel Dank deelt Tine Boeve levensechte verhalen ervaringen en inzichten recht uit het hart.
In Dubbel Dank deelt Tine Boeve levensechte verhalen ervaringen en inzichten recht uit het hart. (Foto: aangeleverd)

BREEZAND - In Dubbel Dank deelt Tine Boeve levensechte verhalen ervaringen en inzichten recht uit het hart. Vanuit de droom om het meest lastige stuk in zichzelf uitvergroot op een podium neer te zetten, kwam zij diverse obstakels tegen, onder andere haar ingewikkelde familiegeschiedenis. Door dit te onderzoeken en te erkennen heeft ze grote stappen gezet in het accepteren en liefhebben van zichzelf.

Met deze theatervoorstelling over dromen, keuzes, begrip en vergeving wil Tine de mensen bereiken en inspireren om hun eigen leven vorm te geven en meegeven dat daarbij kwetsbaarheid heel veel kracht oplevert. Het is een levendige voorstelling met een lach en een traan, afgewisseld met liedjes die uit het hart worden gezongen en gespeeld.

Enkele reviews Dubbel Dank: ‘Geraakt door de hoge mate van echtheid’. ‘Een geweldige show met inspirerende verhalen’. ‘Prachtige voorstelling, boeiend van het begin tot het eind’. 

De voorstelling vindt vrijdag 23 juni plaats vanaf 20.00 uur in de Sint Janskerk in Breezand. Tickets zijn te bestellen via : www.zinspiratiebreezand.nl

.