Gratis moederdagconcert Muziekvereniging Creona in de Cultuurschuur

Uitgaan
'Het is altijd leuk het programma aan publiek te laten horen '.
'Het is altijd leuk het programma aan publiek te laten horen '. (Foto: Rien Hoekenga)

WIERINGERWERF - Na het succesvolle Lenteconcert van de Malletband in april organiseert muziekvereniging Creona op zondag 12 mei een gratis toegankelijk Moederdagconcert in de theaterzaal van de Cultuurschuur in Wieringerwerf.

Aanleiding is de deelname aan het Gouden Spiker Festival in Ureterp op 25 mei. Muziekvereniging Creona zal daar samen met Muzieklust uit Obdam deelnemen. Beide orkesten staan onder leiding van Wim Hendriks. De orkesten spelen vaker in deze samenstelling, o.a. bij het Midwinterfeest in De Rijp, en luisteren dan naar de naam Sims Fanfare. Beide orkesten zijn apart van elkaar het programma aan het instuderen, en zullen uiteraard ook een aantal keren een gezamenlijke repetitie houden.

De verenigingen hebben bedacht bij wijze van ‘try out’ ook gezamenlijk een concert te geven. Het is altijd leuk het programma aan publiek te laten horen. En dat gaat dus gebeuren op Moederdag. De entree is gratis, een leuk cadeau voor je moeder wat niets hoeft te kosten. De aanvang van het concert is 11.00 uur. Vanaf 10.30 is er koffie in het Zondagochtendcafé in de Cultuurschuur.

Wil je zeker zijn van een plek? Meld je dan aan via kaartverkoop@creona.nl.. Heb je één van onze concerten bezocht en lijkt het je leuk om zelf muziek te gaan maken? Creona verzorgt lessen voor jong en oud, voor slagwerk en blaasinstrumenten. Meer informatie via leerlingen@creona.nl.. Voor muzikanten in opleiding bieden zij de mogelijkheid om mee te spelen in ons opleidingsorkest. Deze groep repeteert elke donderdagavond vanaf 19.00 in de theaterzaal van de Cultuurschuur. Ook als je geen lessen via Creona volgt ben je van harte welkom.