Tweede deel Hoornse stadsstrand is geopend

Gemeentenieuws
De eerste bezoekers van het grootste stadsstrand van Nederland krijgen een ijsje uitgereikt van alliantiemanager Kees Uiterwijk Winkel, hoogheemraad Arnold Langeveld en wethouder Arthur Helling.
De eerste bezoekers van het grootste stadsstrand van Nederland krijgen een ijsje uitgereikt van alliantiemanager Kees Uiterwijk Winkel, hoogheemraad Arnold Langeveld en wethouder Arthur Helling. Foto: aangeleverd

HOORN - Het tweede deel van het Hoornse stadsstrand is vrijdag 26 april geopend. De eerste bezoekers van het grootste stadsstrand van Nederland krijgen een ijsje uitgereikt van alliantiemanager Kees Uiterwijk Winkel, hoogheemraad Arnold Langeveld en wethouder Arthur Helling. Bezoekers konden bij hen ook terecht voor vragen over het stadsstrand. 

De meeste voorzieningen op het tweede deel van het stadsstrand zijn klaar voor gebruik. Net als het eerste deel stadsstrand biedt het uitgebreide recreatiemogelijkheden. Het tweede deel heeft een beachvolleybalveld, een voetbalveld, een uitkijkheuvel en 600 meter extra zandstrand. Verder komt aan het einde van het stadsstrand een boten- en zwemsteiger. Deze is naar verwachting in juni 2024 klaar voor gebruik.

Lees nu de laatste editie van de digitale krant