Op zoek naar vrijwilligerswerk? Kom naar de Vrijwilligersmarkt Hoorn

Partnerbijdrage
Laat je inspireren door meer dan veertig verschillende maatschappelijke organisaties.
Laat je inspireren door meer dan veertig verschillende maatschappelijke organisaties. Foto: aangeleverd

HOORN - Vrijwilligerspunt Westfriesland organiseert zaterdag 8 april in opdracht van de gemeente Hoorn de Vrijwilligersmarkt in de Noorderkerk aan het Kleine Noord in Hoorn. Wil je vrijwilligerswerk doen, maar weet je nog niet wat en waar? Laat je inspireren door meer dan veertig verschillende maatschappelijke organisaties uit de gemeente Hoorn e.o. De vrijwilligersmarkt wordt mede mogelijk gemaakt door Provincie Noord-Holland. 

Partnerbijdrage dossier

Er is een enorme diversiteit aan organisaties te vinden op de vrijwilligersmarkt, zoals Praethuys ’t Slot, EHBO Hoorn, Bijenteeltvereniging West-Friesland, Museumstoomtram Hoorn – Medemblik, Kindermoestuin Groente Waal, Biljartvereniging Horna en Leger des Heils Hoorn. Gerry Temma-Vulke was een van de bezoekers van de Vrijwilligersmarkt Hoorn in 2023 en heeft toen veel inspiratie opgedaan: “Ik heb jaren in de zorg gewerkt en dat wil ik niet meer. Ik had geen idee wat dan wel, dus ben blij dat hier veel verschillende organisaties bij elkaar staan. Veel makkelijker dan dat je zelf via internet op zoek moet. Ik heb me vandaag bij vier organisaties ingeschreven, maar wil eerst even een dagje meelopen. Dan maak ik een keuze.” Er is voor iedereen passend vrijwilligerswerk te vinden. Alle deelnemende organisaties zijn te vinden op www.vrijwilligerspunt.com/vrijwilligersmarkt-Hoorn  

Vrijwilligerspunt helpt

Weet je ondanks het grote aanbod van maatschappelijke organisaties op de markt toch nog niet wat je leuk vindt en hoe je jouw talenten kunt inzetten? Kom dan langs de marktkraam van Vrijwilligerspunt Westfriesland. Zij hebben een vacaturebank met ruim 350 openstaande vrijwilligersvacatures in Westfriesland. Daarnaast is het mogelijk om op basis van je wensen en mogelijkheden in een persoonlijk gesprek op zoek te gaan naar vrijwilligerswerk dat je plezier geeft én bij je past. 

Doe es gewoon vrijwillig en kom naar de Vrijwilligersmarkt Hoorn op zaterdag 20 april 10.00 tot 13.00 uur. Toegang gratis.