Nieuw in Hoorn: Electronic Garden Festival

Partnerbijdrage
Bass Chaserz stond afgelopen jaar nog op grote festivals in binnen- en buitenland.
Bass Chaserz stond afgelopen jaar nog op grote festivals in binnen- en buitenland. Foto: aangeleverd

HOORN - Vol trots kondigt Daniel Vina Events B.V aan dat er een nieuw festival komt in Hoorn en dat is het Electronic Garden Festival dat zaterdag 25 mei 2024 op het Pelmolenpad in Hoorn plaatsvindt. 

Partnerbijdrage dossier

Op deze editie is de organisatie erin geslaagd om grote festivalacts vast te leggen. Zo treden onder andere Bass Chaserz, Bankzitters, Team Rush Hour, Pascal Redeker, Ryan Benoir en Stush op. Zaterdag 25 mei doet Electronic Garden Festival zijn intrede in Hoorn op het Pelmolenpad en daarbij kan het publiek rekenen op optredens van grote festivalacts.

Bass Chaserz 

Ook een grote naam dit jaar op het Electronic Garden Festival is Bass Chaserz, die afgelopen jaar nog op grote festivals in binnen- en buitenland stond. Ze zijn voor het eerst dit jaar te zien in Hoorn tijdens het Electronic Garden Festival. Danny Vermeer, Ruben Goudsblom en Sjoerd de Vries zijn blij om deze naam met de bezoekers te kunnen delen. 

Foodcourt 

Ook dit jaar is er tijdens het festival genoeg aanbod voor ieder wat wils. Het foodcourt wordt dit jaar gehost door Buitenbintje, Pizza Cos en Hakuna Matata. Een lekker frietje haal je bij Buitenbintje op het festivalterrein, een lekkere pizzapunt haal je bij Pizza Cos en een lekkere cocktail haal je bij Hakuna Matata. 

Lavish Nederland 

Ook is de organisatie een langdurige samenwerking aangegaan met Lavish en daarbij zijn hun officiële dranken partner van Electronic Garden Festival.

De fase 2 tickets zijn nu verkrijgbaar voor 42,90 euro per stuk inclusief fee via www.electronicgardenfestival.nl .