Winactie

WIN! Maak kans op 2 vrijkaarten voor Hoorn Zingt Hollands Koningsnacht in The Saint

Speel mee
Marcel Swerissen brengt met zijn 'Nederpop van Toen' show heerlijke meezingers ten gehore.
Marcel Swerissen brengt met zijn 'Nederpop van Toen' show heerlijke meezingers ten gehore. Foto: aangeleverd

HOORN - Hoorn Zingt Hollands organiseert woensdag 26 april het ‘Koningsfuif’ evenement in restaurant The Saint op het Kerkplein in Hoorn, met onder andere Pascal Redeker, Marcel Swerissen en Glenn Palm. Dat er veel liefhebbers van Hollandse muziek zijn, blijkt uit het feit dat de avond al weken geleden uitverkocht was. Rodi Media mag echter nog twee kaarten verloten. Wie mogen wij blij maken?

De tafels en stoelen gaan aan de kant en er wordt ruim plek gecreëerd voor alle feestgangers. Vanaf 19.00 uur mogen enkele honderden liefhebbers de polonaise lopen, in de zaal waar normaal gesproken chique gedineerd wordt. Het is de eer aan enkele topartiesten uit de regio om de volle zaal aan het zingen te krijgen. Voor iemand als Pascal Redeker is dat een koud kunstje, zoals hij ook in augustus tijdens het festival in het Julianapark liet zien. Eigen hits als ‘Kijk om je heen’ en ‘Naar de kroeg’ wisselt hij af met bekende Nederlandse klassiekers. Marcel Swerissen brengt met zijn ‘Nederpop van Toen’ show heerlijke meezingers ten gehore. Denk aan liedjes van Toontje Lager, De Dijk en Doe Maar. Marcel rijgt ze in een hoog tempo aan elkaar en met zijn energie krijgt hij alle handen in de lucht. Iemand die niet uit de regio komt, maar wel vaak hier te bewonderen is, is Glenn Palm. Deze veel gevraagde zanger weet menig kroeg , jubileum of bedrijfsfeest naar zijn hand te zetten met een uitgebreid repertoire aan Hollandse hits. Het feestgehalte wordt nog eens verder omhoog gestuwd door DJ Cor (Hee Hoo) en OJKB, oftwel Ouwe Jongens Krentebrood.

Alle acts die deze avond op het podium staan, zijn ook zondag 27 augustus te bewonderen op Hoorn Zingt Hollands festival. Kijk voor meer informatie en tickets op www.hoornzingthollands.nl .

Winactie

Maak kans op twee tickets voor dit uitverkochte feest, door mee te doen aan de winactie van Rodi Media. Dat kan tot en met 23 april. De winnaar krijgt 24 april bericht!

Afbeelding
Afbeelding