Maak kans op vrijkaartjes voor Magic Circus in Hoorn

Uitgaan
Magic Circus: een circustent vol nieuwe belevenissen.
Magic Circus: een circustent vol nieuwe belevenissen. Foto: aangeleverd

HOORN - Magic Circus, het Nederlands Stadscircus, verrast met de nieuwe voorstelling ‘Bagage’. Koffers vol kunsten torsen de Magic artiesten met zich mee. Magic Circus schittert van vrijdag 3 tot en met zondag 5 mei dagelijks om 16.00 uur op de Noorderveemarkt in Hoorn. 

Met of zonder bagage vliegen de internationale artiesten door de lucht aan een trapeze zonder vangnet. Ze jongleren met grote ringen, begeven zich in gevaar in dolgedraaide hoepels, fietsen op halve fietsen en lachen samen met het publiek om Nederlands beste circuskomiek. En dat alles in een magische mengeling vol illusies.

Magic Circus heeft een band met Hoorn, dat komt door inwoner Piet-Hein Out. Als circusfotograaf en marketeer werkt hij vanuit Zwaag voor enkele van Europa’s meest vooraanstaande circussen. “De Noorderveemarkt is een historische circuslocatie”, zegt hij. “Zeker nu men van plan is om het Pelmolenpad vol te bouwen, is het fijn om te zien dat er nog steeds een goed bereikbare locatie in de binnenstad is waar een intiem, kwalitatief hoogwaardig circus zoals het Magic Circus kan blijven komen.” Kortingsbonnen zijn te vinden in winkels met een circusposter. Kaarten zijn verkrijgbaar via de www.magic-circus.nl of vanaf dertig minuten voor elke show aan de circuskassa.

Vrijkaartjes

Nieuwsblad Hoorn mag tien maal twee vrijkaartjes weggeven voor de show op vrijdag 3 mei om 16.00 uur. Stuur uiterlijk dinsdag 30 april een mailtje naar redactie.hoorn@rodi.nl o.v.v. Circus Hoorn. Laat je gegevens achter. De winnaars krijgen na dinsdag zo snel mogelijk bericht.