Geen kermis, maar vlotbruggen n De Brink in Obdam

Algemeen
Doe mee met vlotbruggen in De Brink.
Doe mee met vlotbruggen in De Brink. (Foto: Pixabay)

Sociaal-Cultureel Centrum De Brink in Obdam had van alles uit de kast gehaald om er eindelijk weer eens een onvergetelijk kermisfeest van te maken. Mooie optredens en gezellig samenzijn, uiteraard met inachtneming van de geldende maatregelen. Maar...

Opnieuw gooide de verscherpte maatregelen roet in het eten en besloot de organisatie om de kermis op zondag- en maandagavond te annuleren. Maar het vlotbruggen staat 16 augustus wél op het programma. Een lichtpuntje voor de liefhebbers dat maandagochtend het vlotbruggen wél kan. Bezoekers hebben een vaste zitplaats en houden 1,5 meter afstand.

De Brink is verplicht om een coronacheck uit te voeren. Bezoekers moeten daarom, naast het tonen van een ID-bewijs, via de QR-code kunnen aantonen dat ze volledig zijn gevaccineerd, binnen maximaal 24 uur voorafgaand aan het evenement negatief zijn getest, of coronabesmet zijn geweest en genezen verklaard.

Iedereen die wil vlotbruggen, dient zich aan te melden via www.debrinkobdam.nl. Indien de maandag vol is, wordt een aanmelding mogelijk voor zondagochtend.

Het vlotbruggen op kermismaandag is inmiddels traditie geworden in De Brink en wordt altijd enthousiast bezocht. Niet alleen door de échte biljarter, maar ook door hen die de biljartsport niet (echt) onder de knie hebben. Het vlotbruggen is een toegankelijk spel voor iedereen!

Ook voor ná de kermis staat er van alles op het goedgevulde programma van Sociaal-Cultureel Centrum De Brink, aan de Dorpsstraat 155 in Obdam. Nu maar hopen dat de meeste van deze activiteiten doorgaan. 

Voor de meest actuele stand van zaken van de activiteiten, kijk op www.debrinkobdam.nl en de Facebookpagina.