Bijeenkomst voor mantelzorgers in Obdam

Nieuws
De bijeenkomst is gratis voor mantelzorgers uit de gemeente Koggenland dankzij subsidie vanuit de gemeente.
De bijeenkomst is gratis voor mantelzorgers uit de gemeente Koggenland dankzij subsidie vanuit de gemeente. (Foto: aangeleverd)

OBDAM – Wanneer een partner of ouder naar een zorginstelling verhuist, dan komt er veel op mantelzorgers af. Vooral vragen over hoe dit te regelen en wat de financiële gevolgen zijn. Het Mantelzorgcentrum organiseert dinsdag 7 mei om 13.30 uur een bijeenkomst in De Brink die op dit onderwerp ingaat. Partners, zoons en dochters melden zich gratis aan via info@mantelzorgcentrum.nl of 085 – 018 38 90.

De bijeenkomst gaat in op praktische zaken als ‘welk postadres gebruikt mijn naaste na verhuizing’ en ‘wat te doen met de rolstoel’, maar ook financiële en juridische zaken komen aan bod. Mantelzorgers kunnen vooraf vragen insturen naar info@mantelzorgcentrum.nl

Aanmelden

De bijeenkomst vindt dinsdag 7 mei plaats van 13.30 tot 15.00 uur in Sociaal Cultureel Centrum De Brink, Dorpsstraat 155 in Obdam. De bijeenkomst is gratis voor mantelzorgers uit de gemeente Koggenland dankzij subsidie vanuit de gemeente. Aanmelden is verplicht en dat kan via info@mantelzorgcentrum.nl.

Mantelzorgcentrum 

Het Mantelzorgcentrum is hét expertisecentrum voor mantelzorg in Noord-Holland Noord. Het Mantelzorgcentrum is de gids voor mantelzorgers tijdens hun mantelzorgreis zodat zij hun energie en balans versterken, behouden of terugkrijgen.