Twee mannen na schietpartij in Schiedam aangehouden in Maassluis

112-nieuws
Man gewond na schietpartij in woning
Man gewond na schietpartij in woning (Foto: Archief ; FlashphotoNL)

Zondag 3 maart werden rond 19.15 uur de hulpdiensten gealarmeerd nadat een man in een woning aan de Nieuwe Maasstraat in Schiedam beschoten was. Hij liep daarbij ernstige verwondingen op en moest naar het ziekenhuis. 

Er zijn drie mensen in totaal aangehouden. De eerste aanhouding was niet lang na het incident bij de woning in Schiedam. Daar werd een man in de tuin aangetroffen met verwondingen die niet door schieten kwamen, maar vluchtte voor de politie. Hij heeft medische hulp gekregen en is aangehouden. Het gaat om een 39-jarige man uit Suriname. 

Het onderzoek leidde verder naar Maassluis waar op de Seringenstraat nog twee mannen werden gearresteerd. De rol van deze aangehouden verdachten bij het incident wordt onderzocht. Het gaat om twee 36-jarige mannen met onbekende woonplaats.

Het onderzoek naar dit schietincident is volop gaande. Alle informatie over een eventuele aanleiding, betrokken voertuigen of personen is daarbij welkom, net als beelden die kunnen helpen. 

Er kan contact met de politie worden opgenomen via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Het Team Criminele Inlichtingen is bereikbaar via 088-6617734.