Het team van Paraplus in aan de Rozenlaan in Maassluis.
Het team van Paraplus in aan de Rozenlaan in Maassluis. (Foto: Paraplus)

Paraplus zet praktijk Chris van der Lely voort

13 jan, 08:30 Algemeen

Vanaf 1 januari 2022 heeft Paraplus de fysiotherapiepraktijk van Chris van der Lely, gevestigd aan de Rozenlaan 4 bij Mahorokan Sports Club, overgenomen. 

Chris is met welverdiend pensioen gegaan en Paraplus is blij om de praktijk voort te kunnen zetten met dezelfde betrokkenheid en een team van ervaren fysiotherapeutische specialisten.
‘Gewoon goede zorg’ willen zij bieden om de patiënt zo persoonlijk en efficiënt mogelijk te helpen bij zijn of haar gezondheidsprobleem. Samenwerking met verschillende (paramedische)-zorgverleners, huisartsen en specialisten is daarbij van belang. “Als we er zelf niet uit komen, dan zoeken we bijvoorbeeld contact met uw huisarts of een andere paramedische zorgverlener om tot een oplossing voor het probleem te komen. Hiermee hopen we met elkaar de zorg voor de inwoners van Maassluis verder te verbeteren.”
Op de Rozenlaan 4 bij Mahorokan Sports Club zijn nu driecollega’s werkzaam, elk met hun eigen specialisme. “Zo zal fysiotherapeute Peggy Vink u graag helpen met algemene en sport gerelateerde klachten. In maart start zij met de opleiding tot handtherapeute. Fysio- en manueeltherapeute Caroline Mulder is onder andere gespecialiseerd in schouderklachten en fysiotherapeut Patrick Hetem is echografist en heeft zijn opleiding MSC tot orofaciaal therapeut bijna afgerond. Bij hem kunt u specifiek terecht voor kaakgerelateerde klachten, hoofdpijn en duizeligheid.”
Paraplus is een fysiotherapiepraktijk in Maassluis die ook gevestigd is in de Steendijkpolder op het Westeinde 16 en in Healthclub Fitline op de Govert van Wijnkade 13-15.
Voor meer informatie of het maken van een afspraak: www.para-plus.nl, 010-5918185 0f 085-0604720, info@para-plus.nl

Afbeelding
Jumping Maassluis 2022 Algemeen 21 mei, 13:27
Afbeelding
Dag van de Zorg in DrieMaasHave Algemeen 20 mei, 13:48
Afbeelding
CDA, PvdA, VVD en Maassluis Belang willen nieuwe coalitie vormen Algemeen 20 mei, 09:45
Afbeelding
Nieuw jasje voor Westlandseweg Algemeen 20 mei, 08:56
Afbeelding
AWP: “In vier jaar tijd heeft Delfland geen rivierkreeft gevangen” Algemeen 19 mei, 13:25
Afbeelding
Leefbaar Maeassluys teleurgesteld over mislukken coalitieonderhandelingen Algemeen 19 mei, 07:46
Afbeelding
‘Ik hoop dat we elkaar weer weten te vinden in Maassluis’ Algemeen 19 mei, 07:41
Afbeelding
Opening expositie One Line Faces in Theater Koningshof Algemeen 18 mei, 18:31
Afbeelding
Kinderwagen rolt het water in na aanrijding Weverskade in Maassluis: getuige springt direct het water in Algemeen 18 mei, 17:37
Afbeelding
Een zomervakantie vol activiteiten in Maassluis Algemeen 18 mei, 08:14
Afbeelding
Ruitenburg Halve Lenteloop bij AVW Sport 17 mei, 18:26
Afbeelding
Shantykoor “Die Maeze Sangers” zong in de bibliotheek te Maassluis in het kader van 150 jaar Waterweg Algemeen 17 mei, 17:37
Afbeelding
Fietspromo in de La Trappe Abdijentocht Sport 17 mei, 14:50
Digitale krant
Het laatste nieuws uit Maassluis

Op Rodi Maassluis volg je het laatste nieuws uit Maassluis. Rodi Maassluis informeert via nieuws, interviews en tips over ontwikkelingen en activiteiten in de buurt, regio en in Noord-Holland.

Nieuws Maassluis

Via onze nieuwsbrief mis je nu geen enkel nieuwtje uit jouw regio. Elke week krijg je het laatste nieuws uit Maassluis in je mailbox.