Midden-Delfland Vereniging trekt naar Maassluis

Algemeen
De Monstersche Sluis is Maassluis.
De Monstersche Sluis is Maassluis. (Foto: MDV)

Het Midden-Delflandgebied is ook voor veel Maassluizers hun ‘achtertuin’ en ‘groene long’ om zuinig op te zijn. Waar ze kunnen wandelen, fietsen, skaten en varen, kortom genieten van rust, ruimte en weidsheid. 

De Midden-Delfland Vereniging houdt maandag 25 april open huis in Theater Koningshof (Uiverlaan 20). Iedereen, lid of geen lid, is van harte welkom op thema-avond (inloop vanaf 19.30 uur).

Voorzitter en oud-burgemeester van Maassluis Koos Karssen trapt om 20.00 uur deze ‘stadsbijeenkomst’ af en vertelt iets over doel en activiteiten van de vereniging. Daarna deelt rasverteller Michel Kuijpers van de Vogelwerkgroep Midden-Delfland graag zijn verhalen en mooiste foto’s. Informatiemateriaal zoals (gratis) fietsboekjes, vaar- en wandelroutes liggen klaar.

Voor de organisatie het fijn om te weten op hoeveel mensen kan worden gerekend. Aanmelden kan door te mailen naar Lisa van Uffelen via secretariaat@middendelflandvereniging. Of bel 06-42105407 (het secretariaat is bereikbaar op maandag en woensdag).

Kijk voor meer informatie op middendelflandvereniging.nl.