Veel vreugde tijdens Kids Olympics in het Van Beethovenpark

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Siham)

Zondag 10 juli vond de eerst editie van Kids Olympics 2022 plaats in het Van Beethovenpark. Ook dit jaar was er weer van alles te beleven.

Zo waren er bijvoorbeeld een stormbaan en twee springkussens. Degene die zich wilde wagen aan een leuke sportworkshop kon zich bij de heren van Aikibudo melden. Daar kwamen de kinderen in aanmerking met verschillende basistechnieken van de zelfverdedigingssport. De meesters waren niet alleen heel sterk, maar voor al heel slim. De kinderen vinden het een geweldige sport en hebben er enorm veel plezier mee. Voor alle kinderen die in aanmerking willen komen met de sport, is er tijdens de zomervakantie ook nog de gelegenheid om mee te doen met de gratis clinics bij sportschool Mahorokan. Meer informatie vind je op www.zomeractiviteitenmaassluis.nl.

De kinderen gingen niet met lege handen naar huis. Er was een leuke ballonenclown aanwezig die de leukste ballonenfiguren creëerde voor de kinderen. Bij het schminken waren de vrijwilligers druk bezig om de mooiste creaties te schminken. Zij hadden het er maar druk mee. De kinderen konden kiezen tussen heel veel verschillende soorten schminkfiguren. Vele van hen waren niet meer te herkennen doordat ze als een tijger, leeuw, lieveheersbeestje of iets anders moois werden geschminkt. Ook bij het zetten van een glittertattoo was dit het geval. Daar werden de mooiste kleuren glitters gebruikt en mochten de kinderen zelf een sjabloon uitkiezen. De handen werden ook sierlijk versierd met henna. Daar werd in een mum van tijd hele mooie bloemetjes en andere figuren op getekend met de hennapen.  Verder werden er prachtige kettingen en armbanden gemaakt en ook trouwe bezoeker Mickey Mouse kwam gezellig langs en deed mee met de wateractiviteiten en de oud-Hollandse spelletjes. Ook heeft Mickey Mouse een leuke schort getekend en heel veel foto’s gemaakt met de kinderen. Al met al, het was een geslaagde dag met heel veel vreugde. 

Vind je het leuk om ook als vrijwilligers of als sponsor een bijdrage te leveren aan Kids Olympics? Neem dan gerust contact op met Samen Randstad via info@samenrandstad.nl of 085- 06 06 80.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding