Leuke kinderactiviteiten in M.S.V. ’71 Megaweek

Algemeen
Eind april feest voor jong en oud in de M.S.V.’71 tent!
Eind april feest voor jong en oud in de M.S.V.’71 tent! (Foto: PR)

Maandagmiddag 24 april is het tijd voor een hele leuke Kindermiddag in de tent bij MSV. Alle kinderen uit Maassluis en omstreken zijn van harte welkom om te kijken naar een geweldig optreden van goochelaar Jerry, geheel gratis.

Na het optreden van goochelaar Jerry is het tijd voor een vrolijke kinderbingo. Bingo loten zijn verkrijgbaar tegen een kleine vergoeding. Ook dit jaar zijn er weer leuke prijzen te winnen. De kindermiddag begint om 14.00, vanaf 13.30 uur gaat de tent open. Na afloop krijgen alle bezoekers een ijsje.

Koningsdag
Donderdag 27 april is het Koningsdag. Traditiegetrouw zijn alle kinderen bij ons welkom vanaf 11.00 voor een gezellig Koningsdag programma. Heb je altijd al een keer willen voetballen met een enorm grote bal om je heen? Lijkt het je leuk om te darten met je voeten? Heb je altijd al eens willen rijden op een echte pony, of een brand willen blussen zoals de brandweer dit doet? Kom dan naar onze Mega gezellige koningsdag waar ook de springkussens en vele andere spelletjes niet zullen ontbreken. Op ons terras kunnen de ouders en een ieder die van gezelligheid houdt genieten van een drankje en een hapje. Vanaf 15.00 is feest de tent met diverse live optredens.

Kaartverkoop
Kijk voor meer Megaweek info. op website: www.Megaweek.nl. Via deze site verloopt de kaartverkoop voor de OranjeParty á €15,- (16+) en Nacht van M.S.V.’71 á €22,50 (18+). Voor de OranjeParty zijn de laatste 100 kaarten in de verkoop.