Zomerprogramma Kids Olympics van start

Nieuws
"Het was gezellig druk tijdens de opening van Kids Olympics." (Foto: "Kids Olympics")

Zondag 22 juli jl. is de Kids Olympics in het Vrijheidspark van start gegaan. De kinderen konden zich tussen 13:00-17:00 vermaken met allerlei balsporten en andere spellen. Tijdens de opening werden alle kinderen en alle overige bezoekers welkom geheten bij de 1e editie van het zomerprogramma Kids Olympics. De winnaars van de winactie op Facebook werden bekend gemaakt en mochten kiezen uit een basketbal, handbal, voetbal of volleybal. Kort daarna werden alle bezoekers in beweging gebracht door een gezamenlijke warming up op muziek.

Natuurlijk mocht een springkussen niet ontbreken tijdens de opening van het zomerprogramma. Naast een springkussen was er ook een stormbaan, pannaboarding en een opblaasbaar voetbalveld aanwezig. De oud Hollandse spelen: sjoelbakken, ring werpen, zak lopen, skippy ballen, bowlen, blik gooien en 4 op een rij waren verdeeld over het veld. Daar konden de kinderen genieten van meerdere spellen. Voor degene die toch liever even met een basketbal wou spelen of wou badmintonnen, kon dat lekker doen onder het genot van een gezellige sfeertje. Iinitiatiefnemers, Abdel Kechouh en Khalid Fares, hadden voor alle kinderen gratis drinken en koekjes beschikbaar gesteld. Mickey Mouse kwam speciaal voor de kinderen langs om ze te entertainen en om de foto te gaan met de bezoekers.

Aanstaande zondag 29 juli staat week 2 van het zomerprogramma weer voor de deur. Dit keer is het thema waterspelen, kunst en cultuur. We kunnen alvast verklappen dat er hele gave en leuke activiteiten te beleven zijn. De gratis activiteiten duren van 13:00-17:00uur en aanmelden is niet nodig.

Via deze weg willen wij nogmaals alle partners bedanken voor hun bijdrage: Fonds Schiedam Vlaardingen e.o., gemeente Maassluis, SUW Maassluis, installatietechniek Haaglanden, moskee Ibrahim, Welzijn e25, DirectVoordeliger, zonnestudio Sun Style studio’s en vrijwilligers. Voor vragen, opmerkingen of leuke ideeën/suggesties kunt u contact opnemen met de initiatiefnemers via kids4olympics@gmail.com of een bericht achterlaten op 06-57741865.