Versterk uw balans, verklein de kans op vallen

Partnerbijdrage
Afbeelding
(Foto: Seniorenwelzijn)

5 februari 2024 start in Maassluis een nieuwe cursus TOM (Thuis Onbezorgd Mobiel). Met TOM verbetert u uw spierkracht en evenwicht om zo de kans op vallen kleiner te maken. Zo lang mogelijk vitaal blijven én genieten van het leven. Zelfstandig wonen en onbezorgd de dagelijkse dingen blijven doen, zoals een boodschapje of een familiebezoek. Dat willen we allemaal.

Het programma bestaat uit 14 wekelijkse bijeenkomsten op maandagmiddag. De 1e bijeenkomst op 5 februari is een informatiebijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst krijgt u informatie over TOM. Ook doet u een aantal testjes om te kijken of TOM een geschikte cursus voor u is of dat u beter aan een andere cursus kunt meedoen.

De begeleiding bij de cursus wordt gegeven door een diëtist en vitaliteitscoach Marielle van Santen van Seniorenwelzijn. In een vaste groep van maximaal 12 personen volgt u een beweeg- en balanstraining, krijgt u voedingsadvies en zijn er 6 gezamenlijke eetmomenten. Niet alleen gezond, maar ook erg gezellig.

TOM wordt gegeven op maandag van 12.30 – 13.30 uur bij voetbalvereniging Excelsior Maassluis, Lavendelstraat 2. Deelname, inclusief 6 eetmomenten, kost €30,-

Doet u mee?

Wilt u meedoen aan TOM? Vooraf aanmelden is noodzakelijk. Dit kan tot 5 februari 2024 bij Mariëlle van Santen. Zij is bereikbaar op 06 – 50 25 83 70 en via vitaliteitenbeweging@seniorenwelzijn.nl. Ook met vragen kunt u bij haar terecht. Is uw interesse gewekt, maar kunt u deze reeks niet? Meldt u dan wel aan. Er volgen meerdere cursussen dit jaar op diverse locaties.

Kijk voor meer informatie over activiteiten van Seniorenwelzijn op www.seniorenwelzijn.nl.