Ontmoet ruim 70 potentiële nieuwe werkgevers op gratis banenmarkt in Westland

Partnerbijdrage
Afbeelding
(Foto: Diana Vermeulen)

Donderdag 15 februari wordt er een gratis banenmarkt georganiseerd in World Horti Center, Westland. Kom een kijkje nemen en ga in gesprek met ruim 70 bedrijven uit allerlei sectoren. De banenmarkt is gratis toegankelijk voor iedereen, van MBO, HBO en WO studenten tot werkzoekenden en andere geïnteresseerden. Ook worden er verschillende gratis workshops georganiseerd door UWV Haaglanden, zoals de workshop ‘Hoe kan ik van beroep veranderen?’.

Ontmoet ruim 70 werkgevers

Ga tijdens de gratis banenmarkt in World Horti Center, in het Westland, het gesprek aan met jouw toekomstig werkgever. De werkgevers staan te trappelen om je te ontmoeten en vertellen je graag meer over hun organisatie en de openstaande vacatures. Op de banenmarkt vind je een mooie afspiegeling van bedrijven uit verschillende sectoren, van handel, zorg, accountancy en ict, tot bedrijven die opereren in de glastuinbouwsector. Maar ook consultancy, overheid, retail en techniek ontbreken niet.

Wanneer, workshops en waar

De banenmarkt in World Horti Center wordt georganiseerd op donderdag 15 februari, adres: Europa 1, Naaldwijk, Westland. Hier wordt de markt om 13.00 uur geopend en duurt tot 16.00 uur. World Horti Center is gemakkelijk te bereiken per auto vanaf de A4 en A20, ook is er voldoende parkeergelegenheid aanwezig, mensen uit de buurt wordt gevraagd op de fiets te komen.

UWV Haaglanden organiseert tijdens de banenmarkt verschillende workshops: ‘Presenteer jezelf met vertrouwen’ en ‘Hoe kan ik van beroep veranderen?’. Ook zijn er professionals van UWV, Leerwerkloket en Regionaal Mobiliteitsteam aanwezig om te helpen bij vragen. Bezoek aan de banenmarkt, inclusief workshops, is gratis. Meer informatie over de deelnemende bedrijven en workshops is te vinden op www.worldhorticenter.nl.